EUROLEAGUE

EuroLeague: Φριντέτ και Πάντερ "υποψήφιοι" για το "Alphonso Ford Trophy"

EuroLeague: Φριντέτ και Πάντερ "υποψήφιοι" για το "Alphonso Ford Trophy"
EUROKINISSI

H Euroleague έφτιαξε ακόμα ένα Top-10 με τους πιθανότερους πρώτους σκόρερ της φετινής διοργάνωσης, άρα και υποψήφιους για το "Alphonso Ford Trophy", με τους Φριντέτ και Πάντερ να συμπεριλαμβάνονται στη λίστα.

Τους Φριντέτ και Πάντερ ξεχώρισε η Euroleague από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα για να τους συμπεριλάβει στο τρίτο της Top-10, με τους υποψήφιους πρώτους σκόρερ για το βραβείο "Alphonso Ford Trophy".

Μετα το Top-10 για τους καλύτερους νεοφερμένους στη διοργάνωση, αλλά και αυτό με τις καλύτερες φετινές μεταγραφές, οι Φριντέτ και Πάντερ βρίσκουν νέα διάκριση από τη Euroleague (έκαστος συμπεριλήφθηκε και σε μία από τις αντίστοιχες προαναφερθείσες λίστες) στη λίστα με τους υποψήφιους πρώτους σκόρερ της επερχόμενης σεζόν. Άρα, τους υποψήφιους για το βραβείο "Alphonso Ford Trophy" με το οποίο η διοργανώτρια τιμά τη μνήμη του Αλφόνσο Φορντ, ο ποοίος έφυγε από το ζωή το 2004 έχοντας αναδειχτεί δύο φορές (και μάλιστα back to back) πρώτος σκόρερ της Euroleague.

Νικητής του βραβείου την περσινή σεζόν ήταν ο Μάικ Τζέιμς που επίσης βρίσκεται στο Top-10 της Euroleague και έχει την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος παίκτης που το κατακτά δεύτερη διαδοχική χρονιά, ενώ οι Φριντέτ και Πάντερ βρίσκονται στην τέταρτη και έβδομη θέση αντίστοιχα. Πρώτος; Ο Αλεξέι Σβεντ που είχε αναδειχτεί πρώτος σκόρερ και είχε πάρει... σπίτι του το "Ford Trophy" τη σεζόν 2017-18.

Αναλυτικά:

1. Αλεξέι Σβεντ (Χίμκι)
2. Μάικ Τζέιμς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)
3. Σέιν Λάρκιν (Αναντολού Εφές)
4. Τζίμερ Φριντέτ (Παναθηναϊκός)
5. Νίκολα Μίροτιτς (Μπαρτσελόνα)
6. Νάντο Ντε Κολό (Φενέρμπαχτσε)
7. Κέβιν Πάντερ (Ολυμπιακός)
8. Έντουιν Τζάκσον (Βιλερμπάν)
9. Σκότι Ουίλμπεκιν (Μακάμπι)
10. Πέιτον Σίλβα (Άλμπα Βερολίνου)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ