EUROLEAGUE

EuroLeague: Φαβορί για το Final Four του 2020 το Παρίσι

Olympiacos' Vassilis Spanoulis, center, lifts the trophy after his team defeated Real Madrid in the Euroleague Final-Four final basketball game at the O2 Arena, in London, Sunday, May 12, 2013. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Olympiacos' Vassilis Spanoulis, center, lifts the trophy after his team defeated Real Madrid in the Euroleague Final-Four final basketball game at the O2 Arena, in London, Sunday, May 12, 2013. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Στην υπερσύγχρονη αρένα AccorHotels θέλει να δώσει η EuroLeague το Final Four του 2020. Εκεί δηλαδή που θα γίνει τον Ιανουάριο η αναμέτρηση των Μπακς με τους Χόρνετς.

Η Αθήνα "έπαιξε δυνατά" ως πιθανός προορισμός για το Final Four της EuroLeague 2019/20, ωστόσο το μεσημέρι της Παρασκευής (17/5) η Equipe αποκάλυψε πως φαβορί για τη διοργάνωση του επόμενου Μαΐου είναι πλέον το Παρίσι.

Η AccorHotels Arena, το υπερσύγχρονο γήπεδο που επέλεξε το ΝΒΑ για τη διοργάνωση της αναμέτρησης Μπακς - Χόρνετς τον Ιανουάριο του 2020, θεωρείται αυτή τη στιγμή επικρατέστερη έδρα του Final Four καθώς οι παράγοντες της EuroLeague έχουν σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο να φέρουν τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της επόμενης περιόδου στα μέρη μας, σύμφωνα πάντα με την Equipe.

Το Παρίσι δεν έχει φιλοξενήσει Final Four από το 2010 κι έπειτα, από τον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού (86-68).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ