EUROLEAGUE

EuroLeague: "Φάουλ του Ράις στον Ντε Κολό στην τελευταία φάση"

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η EuroLeague ανακοίνωσε ότι στην τελευταία φάση του αγώνα Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε οι διαιτητές έπρεπε να καταλογίσουν φάουλ στον Ράις στην προσπάθεια του Ντε Κολό να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Ο Παναθηναϊκός σημείωσε μία μεγάλη νίκη με 81-78 επί της Φενέρμπαχτσε για την 14η αγωνιστική της EuroLeague, με την τουρκική ομάδα να διαμαρτύρεται ότι στην τελευταία επίθεση της ομάδας έγινε φάουλ του Ταϊρίς Ράις στην προσπάθεια του Νάντο Ντε Κολό να ισοφαρίσει με τρίποντο και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση στην τελευταία επίθεση του αγώνα. Η EuroLeague λοιπόν πήρε θέση για το θέμα, δικαιώνοντας την Φενέρ.

EuroLeague: "Φάουλ του Ράις στον Ντε Κολό στην τελευταία φάση"

Με ανακοίνωση στο σάιτ της, η EuroLeague τόνισε ότι οι διαιτητές πήραν λάθος απόφαση στην τελευταία φάση του αγώνα, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Ράις έκανε φάουλ στον Ντε Κολό και ο Γάλλος γκαρντ έπρεπε να εκτελέσει 3 βολές.

Συγκεκριμένα, η EuroLeague αναφέρει:

" Σε συνέχεια σχετικά με όσα έχουν ειπωθεί για το no call στην διάρκεια της τέταρτης περιόδου του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε στο παιχνίδι που διεξήχθη στις 17 Δεκεμβρίου 2019, η EuroLeague Basketball αναφέρει:

Στην τέταρτη περίοδο με 3.3 δευτερόλεπτα να δείχνει το χρονόμετρο, ο Νάντο Ντε Κολό της Φενέρμπαχτσε πήρε τη μπάλα. Έκανε ντρίμπλα μέχρι την γραμμή του τριπόντου και με 0.4 δευτερόλεπτα να μένουν στο χρονόμετρο επιχείρησε τρίποντο. Κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του, ο Ταϊρίς Ράις του Παναθηναϊκού είχε επαφή με το δεξί του χέρι στον δεξιό καρπό του Νάντο Ντε Κολό. Ήταν ένα λανθασμένο no call, το οποίο έπρεπε να καταλογιστεί σαν προσωπικό φάουλ του Ταίρίς Ράις και να δώσει τρεις βολές στον Νάντο Ντε Κολό".

Δείτε την ανακοίνωση:

EuroLeague: "Φάουλ του Ράις στον Ντε Κολό στην τελευταία φάση"

Δείτε την επίμαχη φάση:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ