ΜΠΑΣΚΕΤ

EuroLeague: Επίσημα του χρόνου η Βιλερμπάν, διετές εγγυημένο συμβόλαιο η Μπάγερν

EuroLeague: Επίσημα του χρόνου η Βιλερμπάν, διετές εγγυημένο συμβόλαιο η Μπάγερν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η EuroLeague επισημοποίησε την επέκτασή της από την σεζόν 2019/20, προσφέροντας εγγυημένο συμβόλαιο στην Μπάγερν και προσθέτοντας στις ομάδες την γαλλική Βιλερμπάν.

Η Γαλλία από την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2019/20) θα έχει και αυτή εκπρόσωπο στην EuroLeague . Αυτή θα είναι η Βιλερμπάν, καθώς η EuroLeague Basketball επισημοποίησε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (27/11) στο Τελ Αβίβ την απόφασή της να επεκτείνει την λίγκα (από 16 σε 18 ομάδες) και να συμπεριλάβει την γαλλική ομάδα στο πρωτάθλημα των σεζόν 2019/20 και 2020/21.

Παράλληλα, η EuroLeague αποφάσισε να δώσει διετές εγγυημένο συμβόλαιο και στην Μπάγερν Μονάχου για τις επόμενες δύο σεζόν, ενώ στο πλαίσιο της συνάντησης ο Σιμόν Μιζράχι, πρόεδρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ανακηρύχθηκε "θρύλος". Πρόκειται για την υψηλότερη διάκριση που μπορεί να λάβει κάποιος για τη συνεισφορά του στην EuroLeague.

Στη συνάντηση έδωσαν το "παρών" οι εκπρόσωποι των 11 ομάδων που έχουν εγγυημένα συμβόλαια στην EuroLeague. Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον Χρήστο Σταυρόπουλο και ο Παναθηναϊκός από τον Μάνο Παπαδόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ