EUROLEAGUE

EuroLeague: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

EuroLeague: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν δύσκολο έργο μακριά από την έδρα τους για την 20η αγωνιστική της EuroLeague, με τους "ερυθρόλευκους" να αντιμετωπίζουν στην Τουρκία την Φενέρμπαχτσε και τους "πράσινους" στο Ισραήλ τη Μακάμπι.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ρίχνονται μαζί στη μάχη της 20ης αγωνιστικής της EuroLeague, έχοντας δύσκολο έργο μακριά από την έδρα τους.

Την αρχή θα την κάνει ο Ολυμπιακός, τον οποίο περιμένει με άγριες διαθέσεις η Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), με τους "ερυθρόλευκους" να ψάχνουν μία νίκη που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην 4αδα της EuroLeague.

Μερικές ώρες αργότερα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ανεβασμένη - από τότε που κάθισε στον πάγκο της ο Γιάννης Σφαιρόπουλος - Μακάμπι (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), σε ένα παιχνίδι που δεν έχει περιθώριο να σκεφτεί κάτι άλλο από τη νίκη αν θέλει να διατηρηθεί σε τροχιά 8αδας. Σε αυτή του την προσπάθεια αναμένεται να έχει στην διάθεσή του για πρώτη φορά τον Έϊντριαν Πέιν , ενώ εκτός 12αδας έμεινε ο Στεφάν Λάσμε για αγωνιστικούς λόγους.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται την Ζάλγκιρις, ενώ η Ρεάλ την Αναντολού Εφές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

19:30 Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός

21:30 Μακάμπι - Παναθηναϊκός

21:45 Αρμάνι Μιλάνο - Ζάλγκιρις

22:00 Ρεάλ - Αναντολού Εφές

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ (19 ΑΓΩΝΕΣ)

EuroLeague: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ