EUROLEAGUE

EuroLeague: Εκτός έδρας αποστολές για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

EuroLeague: Εκτός έδρας αποστολές για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ρίχνονται στη μάχη της 2ης διαβολοβδομάδας της EuroLeague, με τους "πράσινους" να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ζάλγκιρις και τους "ερυθρόλευκους" τη Μπάγερν στο Μόναχο.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν δύσκολες εκτός έδρας αποστολές σήμερα (19/11) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της EuroLeague, στην δεύτερη διαβολοβδομάδα της φετινής διοργάνωσης.

Την αρχή θα κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Λιθουανία την Ζάλγκιρις (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), ψάχνοντας μία εκτός έδρας νίκη για να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα του από την Άλμπα Βερολίνου την προηγούμενη αγωνιστική.

Λίγο αργότερα, ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) έχοντας καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Ζάλγκρις την 7η αγωνιστική, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει για πρώτη φορά φέτος να σημειώσει 2 σερί νίκες.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει ο αγώνας της Αρμάνι Μιλάνο με τη Μακάμπι, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και αυτός ανάμεσα στην Ρεάλ και την Χίμκι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός 19:30

Άλμπα Βερολίνου - Ερυθρός Αστέρας 21:00

Μπάγερν - Ολυμπιακός 21:30

Βιλερμπάν - Αναντολού Εφές 21:45

Αρμάνι Μιλάνο - Μακάμπι 21:45

Ρεάλ - Χίμκι 22:00

Βαλένθια - Ζενίτ 22:00

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ