EUROLEAGUE

EuroLeague: Ανακοίνωσε το rematch του τελικού ΤΣΣΚΑ - Αναντολού Εφές

EuroLeague: Ανακοίνωσε το rematch του τελικού ΤΣΣΚΑ - Αναντολού Εφές
AP Photo/Alvaro Barrientos AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Την 23η αγωνιστική η ΤΣΣΚΑ θα υποδεχτεί την Αναντολού Εφές στη Μόσχα, στο rematch του τελικού του Final Four της Βιτόρια. Την 8η αγωνιστική το πρώτο clasico.

Το πρόγραμμα της κανονικής περιόδου για τη σεζόν 2019/20 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την EuroLeague , γνωρίζουμε όμως πότε θα γίνουν το rematch του περσινού τελικού και το πρώτο clasico. Όπως ανακοίνωσε η EuroLeague, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Αναντολού Εφές θα αναμετρηθούν στην Μόσχα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, ενώ η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα θα διασταυρωθούν για πρώτη φορά την 8η αγωνιστική στην Μαδρίτη.

Στη EuroLeague της αγωνιστικής περιόδου 2019/20 θα συμμετάσχουν συνολικά 18 ομάδες, με την κανονική περίοδο να είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 3 Οκτωβρίου 2019 και το Final Four να διεξάγεται στην Lanxess Arena της Κολωνίας στις 22 και 24 Μαΐου 2020.

Λίγη ώρα αργότερα η EuroLeague ανακοίνωσε επίσης ότι την 21η αγωνιστική η Φενέρμπαχτσε θα φιλοξενήσει την Αρμάνι Μιλάνο, στην πρώτη προπονητική κόντρα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με τον Έτορε Μεσίνα έπειτα από μία πενταετία. Την 9η αγωνιστική θα γίνει το πρώτο ματς Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε, ενώ την πρεμιέρα θα διασταυρωθούν η Βαλένθια και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Θυμηθείτε τι έγινε στον τελικό του Final Four της Βιτόρια:


Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ