EUROLEAGUE

EuroLeague: Αφιέρωμα στο ΟΑΚΑ με γκάφα στην χρονιά που έκανε εγκαίνια

EuroLeague: Αφιέρωμα στο ΟΑΚΑ με γκάφα στην χρονιά που έκανε εγκαίνια

H EuroLeague παρουσίασε το ΟΑΚΑ σε μία σειρά αφιερωμάτων που κάνει στα γήπεδα των ομάδων, αλλά έπεσε έξω κατά 10 χρόνια στην χρονιά που το γήπεδο άνοιξε τις πόρτες του.

Η EuroLeague αποφάσισε να παρουσιάσει τα γήπεδα των ομάδων της διοργάνωσης που θεωρεί εμβληματικές έδρες και ξεκίνησε με το ΟΑΚΑ. Όλα καλά μέχρι εδώ. Το πρόβλημα όμως είναι ότι υπέπεσε σε μία σημαντική γκάφα.

Μόλις στην δεύτερη εικόνα που εμφανίζεται από το γήπεδο λοιπόν, αναφέρεται ότι άνοιξε τις πόρτες του το 1985. Στην πραγματικότητα ωστόσο το ΟΑΚΑ δόθηκε στο κοινό το 1995, φιλοξενώντας το Eurobasket 1995. Το κλειστό γήπεδο που άνοιξε τις πύλες του το 1985 ήταν το ΣΕΦ.

Από εκεί και πέρα στις υπόλοιπες αναφορές που έγιναν στο γήπεδο τα δεδομένα ήταν σωστά: Παρουσιάστηκαν οι συνεργασίες των Καλάθη-Γκιστ, το ρεσιτάλ του Δημήτρη Διαμαντίδη κόντρα στην Ολίμπια Λουμπλιάνας στις 9 Δεκεμβρίου 2010, το ρεκόρ του Ταϊρίς Ράις με τους 41 πόντους που σημείωσε στο φετινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η κατάκτηση του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό το 2007 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Το λάθος ωστόσο είχε ήδη γίνει.

Δείτε το VIDEO:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ