EUROLEAGUE

Το πρόγραμμα Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Αρμάνι και Μπασκόνια

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τέσσερις ομάδες για τρία εισιτήρια, με τον Ολυμπιακό να είναι -θεωρητικά- σε καλύτερη κατάσταση από τη Μπασκόνια, τον Παναθηναϊκό και την Αρμάνι Μιλάνο.

Και όμως, τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2018/19 , τέσσερις ομάδες παλεύουν για τα τρία τελευταία εισιτήρια που στέλνουν στα playoffs. Με τις Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης να έχουν ήδη προκριθεί σε αυτά μαθηματικά και με τις Αναντολού Εφές - Μπαρτσελόνα να παλεύουν για το πλεονέκτημα έδρας στην postseason, οι πέντε πρώτες θέσεις δείχνουν να έχουν κλειδώσει.

Από εκεί και πέρα, η Αρμάνι Μιλάνο, η Μπασκόνια, ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός βράζουν στο ίδιο καζάνι, έχουν το ίδιο ρεκόρ (14 νίκες - 13 ήττες) και θα δώσουν μεγάλη μάχη για να αποφύγουν την ένατη θέση. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρα το πιο βατό μονοπάτι και μπορεί να κάνει το 3/3 για να αποφύγει οποιαδήποτε μπανανόφλουδα, την ώρα που οι Ιταλοί έχουν τρεις ζόρικους αγώνες, οι Βάσκοι άλλους τόσους και οι πράσινοι μόνο θεωρητικά εύκολο το ματς με τη Μπουντούτσνοστ στην 30η και τελευταία αγωνιστική.

Όποιος κάνει το 3/3, είναι και μαθηματικά στην οκτάδα. Πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά την 28η αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό να χρειάζεται νίκη στο Μιλάνο για να κάνει τεράστιο βήμα προς την οκτάδα.

Δείτε αναλυτικά την κατάταξη μετά την 27η αγωνιστική

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΟΝΟΜΑΧΩΝ

6. ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

7. ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

8. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

9. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Με Ρεαλ Μαδρίτης

Με Παναθηναϊκό

Στη Γκραν Κανάρια

Στην Αρμάνι Μιλάνο

Με Αναντολού Εφές

Με Φενέρμπαχτσε

Με Ζάλγκιρις Κάουνας

Με Ρεάλ Μαδρίτης

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Στην Αναντολού Εφές

Με Νταρουσάφακα

Με Μπουντούσνοστ

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ