ΜΠΑΣΚΕΤ

EuroLeague 2018/19: Η κατάταξη

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρικ Πιτίνο πάτησε το restart, ο Παναθηναϊκός νίκησε την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μπήκε ξανά στο παιχνίδι της οκτάδας. Δείτε πως διαμορφώνεται η κατάταξη στο τέλος του Α' Γύρου της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2018/19.

Μυθική βραδιά στο ΟΑΚΑ... Με τον Ρικ Πιτίνο να κάνει το ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο, ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πήγε στο 7-8, στάθηκε ξανά στα πόδια του και μπήκε ξανά στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2018/19 . Οι πράσινοι στηρίχθηκαν από τον κόσμο τους, ο νέος προπονητής τους πήρε πολλά από πολλούς παίκτες και το κουμπί του restart πατήθηκε μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την πρώτη αγωνιστική του Β' Γύρου.

Η Φενέρμπαχτσε, από την άλλη, έκρυψε την απουσία του εμπύρετου Κώστα Σλούκα, εκμεταλλεύθηκε την αποβολή του Σέρχιο Γιουλ (αντιαθλητικό φάουλ και τεχνική ποινή) και με μεγάλο καλάθι του Ντατόμε επιβλήθηκε στα σημεία της Ρεάλ Μαδρίτης για να μείνει μόνη στην κορυφή της κατάταξης και να κάνει τεράστιο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Η Μπάγερν Μονάχου έκανε τρομερή προσπάθεια για να κερδίσει τη φρεσκαρισμένη και πολύ δυνατή Μπουντούτσνοστ, ενώ η Γκραν Κανάρια συνέχισε να είναι σκληρό καρύδι, με αποτέλεσμα να νικήσει και τη Ζάλγκιρις Κάουνας.

Στο τέλος του Α' Γύρου έχουν ξεχωρίσει τρεις ομάδες (Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Εφές και Ολυμπιακός παλεύουν για την 4η θέση, Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα, Ζάλγκιρις Κάουνας, Αρμάνι Μιλάνο, Μπασκόνια, Παναθηναϊκός βρίσκονται σε απόσταση μιας νίκης, η Γκραν Κανάρια είναι η μόνη με έξι, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Χίμκι των Γιάννη Σφαιρόπουλου - Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκονται στις πέντε, δύο μακριά από την οκτάδα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Χίμκι - Μπασκόνια 77-85

Νταρουσάφακα - Ολυμπιακός 79-75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αρμάνι Μιλάνο 94-92

Μπαρτσελόνα - Αναντολού Εφές 80-65

Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης 65-63

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 96-84

Μπάγερν Μονάχου - Μπουντούτσνοστ 93-88

Γκραν Κανάρια - Ζάλγκιρις Κάουνας 73-66

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ (ΣΕ 15 ΑΓΩΝΕΣ)

EuroLeague 2018/19: Η κατάταξη

Ο MVP ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Τζόνι Ο' Μπράιαντ (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16Η)

3/1

Αναντολού Εφές - Μπάγερν Μονάχου 19:30

Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:45

Αρμάνι Μιλάνο - Μπουντούτσνοστ 21:45

Γκραν Κανάρια - Χίμκι 22:30

4/1

Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια 19:45

Ζάλγκιρις Κάουνας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 20:00

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 21:00

Μπαρτσελόνα - Νταρουσάφακα 22:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ