ΜΠΑΣΚΕΤ

EuroLeague 2018/19: Η κατάταξη

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στραβοπάτημα της Φενέρμπαχτσε περιμένει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να μείνει μόνη στην κορυφή της κατάταξης μετά τον θρίαμβο στη Μαδρίτη. Πάτησε το restart η Μακάμπι Τελ Αβίβ, "ξύπνησε" και η Ζάλγκιρις Κάουνας.

Τη δεύτερη νίκη της σε δέκα αγώνες πήρε το βράδυ της Πέμπτης (29/11) η Μακάμπι, που επικράτησε εύκολα της Μπάγερν Μονάχου στο Τελ Αβίβ και τη συνδύασε με μια σπουδαία διαφορά που μπορεί να παίξει τον ρόλο της στο φινάλε της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2018/19 .

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής άνοιξε με το ιστορικό πρώτο διπλό της Γκραν Κανάρια στην Κωνσταντινούπολη, απέναντι στον πολύ αδύναμη Νταρουσάφακα, συνεχίστηκε με την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη της Ζάλγκιρις Κάουνας που έριξε την Αρμάνι Μιλάνο του Μάικ Τζέιμς στο καναβάτσο και έκλεισε με τον "βομβαρδισμό" της Μαδρίτης και της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που περιμένει "γκέλα" της Φενέρμπαχτσε για να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της κατάταξης .

Το δεύτερο μέρος της αγωνιστικής διεξάγεται την Παρασκευή. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στη Μόσχα την δίχως τον τραυματία Αλεξέι Σβεντ Χίμκι, ενώ στις 21:30 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Μπουντούτσνοστ που θα έχει πέντε διεθνείς με την Εθνική Μαυροβουνίου στη σύνθεσή της, μία μέρα μετά την εκτός έδρας αναμέτρησή τους με τη Λετονία.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Νταρουσάφακα - Γκραν Κανάρια 71-75

Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο 83-78

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπάγερν Μονάχου 95-71

Ρεάλ Μαδρίτης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 88-93

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

19:00 Χίμκι - Παναθηναϊκός

19:30 Αναντολού Εφές - Μπασκόνια

21:30 Ολυμπιακός - Μπουντούτσνοστ

22:00 Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ (ΣΕ 10 ΑΓΩΝΕΣ)

EuroLeague 2018/19: Η κατάταξη

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (6-7/12)

6/12

Μπουντούτσνοστ - Μπαρτσελόνα

Νταρουσάφακα - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ζάλγκιρις Κάουνας - Ολυμπιακός

Μπάγερν Μονάχου - Χίμκι

Αρμάνι Μιλάνο - Γκραν Κανάρια

7/12

Αναντολού Εφές - Ρεάλ Μαδρίτης

Μπασκόνια - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ