EUROCUP

Χάντερ: "Ο Τζόρτζεβιτς έπαιξε ρόλο για το "ναι" στη Βίρτους"

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βινς Χάντερ έφτασε στην Ιταλία, παρουσιάστηκε από τη Βίρτους Μπολόνια και αποκάλυψε πως το... φλερτ με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς ξεκίνησε από ένα ασανσέρ στο Βέλγιο.

Ο Βινς Χάντερ βρίσκεται πλέον στην Ιταλία, για λογαριασμό της Μπολόνια. Ο πρώην σέντερ της ΑΕΚ έφτασε στη γειτονική χώρα, όχι όμως με τον χαμό που έγινε κατά την άφιξη του Μίλος Τεόντοσιτς . Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η μεταγραφή του από τον ιταλικό σύλλογο δεν είναι από τις πλέον προβεβλημένες της Lega Basket , δεδομένου ότι μιλάμε για έναν παίκτη που την τελευταία διετία έκανε θραύση στο Basketball Champions League με τη φανέλα της Ένωσης.

Η παρουσίαση του 25χρονου σέντερ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (14/8), με τον ίδιο να εξηγεί πως " η παρουσία του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην ομάδα ήταν αποφασιστική για να πω το "ναι". Έπαιξα γι αυτόν στον Παναθηναϊκό, αλλά τότε δεν ήμουν ο παίκτης που είμαι τώρα".

Το σημαντικότερο όλων όμως είναι πώς ξεκίνησε η διαδικασία του "ψησίματος" από τον "Σάλε" προκειμένου να τον πάρει στην Ιταλία: "Είδα τον προπονητή στη διάρκεια των βραβείων του Basketball Champions League, πέφτω πάνω του στο ασανσέρ και γυρίζει να μου πει "τα λέμε στη Μπολόνια, Βινς". Νόμιζα ότι έκανε πλάκα, αλλά μετά κατάλαβα ότι είχε επικεντρωθεί σε μένα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βινς Χάντερ, πριν η κουβέντα πάει στην ομάδα:

" Η ομάδα είναι σημαντική, υπάρχουν παιδιά όμως ο Μίλος Τεόντοσιτς και ο Φρανκ Γκέινς, που είναι σπουδαίοι επαγγελματίες. Μπορούν σίγουρα να με βοηθήσουν να δείξω τον καλύτερο εαυτό μου. Θα δώσω ό,τι έχω για να βρω τον καλύτερο ρόλο και να βοηθήσω την ομάδα".

Παρεμπιπτόντως, σημείωσε ότι " μίλησα με τον Κέβιν Πάντερ πριν υπογράψω, είχαμε μια κουβέντα. Μου μίλησε για την πόλη, για τον σύλλογο, για όλους".

Όσο για το επιμύθιο, ανέφερε αυτό που ήθελαν να ακούσουν οι φίλοι της νέας ομάδας του. Ότι δηλαδή ξέρει από ντέρμπι και ούτε που σκέφτεται την ήττα από τη -μισητή- Φορντιτούντο Μπολόνια: " Η Μπολόνια είναι μια μπασκετική πόλη, σίγουρα δεν θέλω να χάσω σε ντέρμπι με την Φορντιτούντο. Έχω εμπειρία από μεγάλα ντέρμπι, ξέρω πώς είναι να ζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα από την στιγμή που έχω παίξει σε πολλούς τέτοιους αγώνες στην Ελλάδα".

Θυμίζουμε ότι η Βίρτους Μπολόνια , που κατέκτησε πριν τρεις μήνες το Basketball Champions League, μεταπήδησε στο EuroCup , με την κληρωτίδα να τη φέρνει απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας στη φάση των ομίλων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ