EUROCUP

Βίρτους Μπολόνια: "Τελειώνει" του Βινς Χάντερ

Βίρτους Μπολόνια: "Τελειώνει" του Βινς Χάντερ
EUROKINISSI

Μετά από ένα διάστημα, κατά το οποίο το θέμα είχε ατονήσει, η Βίρτους Μπολόνια επανήλθε για τον Βινς Χάντερ με δημοσίευμα στην Ιταλία να κάνει λόγο για "τελειωμένη δουλειά".

Από την στιγμή που έκλεισε το θέμα με τον Μίλος Τεόντοσιτς , η Βίρτους Μπολόνια έχει την άνεση να τρέξει τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματά της. Με μεγαλύτερη ευχέρεια πλέον, δεδομένου ότι ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί "κράχτη" για όλους όσοι σκέφτονται να συνεχίσουν την καριέρα τους στον ιταλικό σύλλογο.

Μεταξύ αυτών κι ο Βινς Χάντερ, το όνομα του οποίου επανήλθε στο προσκήνιο στη γειτονική χώρα. Μετά από μερικές ημέρες, κατά τις οποίες το θέμα είχε ατονήσει, την Κυριακή (21/7) το Sportando αναφέρει ότι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς . Οι δυο τους άλλωστε γνωρίζονται καλά, αφού επί των ημερών του "Σάλε" στον Παναθηναϊκό, ο Βινς Χάντερ ξεκίνησε την καριέρα του στην Ευρώπη .

Εφόσον πέσουν οι υπογραφές, ο Ντέγιαν Κράβιτς θα είναι αυτός που θα τεθεί εκτός πλάνων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ