EUROCUP

Τέλος η σεζόν για Μάτσβαν

Τέλος η σεζόν για Μάτσβαν

Η νίκη επί της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (80-78) δεν γιορτάστηκε ούτε στο ελάχιστο από την Μπάγερν Μονάχου, αφού συνδυάστηκε με τον σοβαρό τραυματισμό του Μίλαν Μάτσβαν. Ρήξη πρόσθιου χιαστού υπέστη ο 28χρονος φόργουορντ.

Χάρη στην εκτός έδρας νίκη που πήρε επί της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (80-78), η Μπάγερν Μονάχου εδραιώθηκε στην κορυφή του ομίλου της στο EuroCup. Η επιτυχία όμως δεν γιορτάστηκε ούτε στο ελάχιστο στη γερμανική ομάδα, αφού τα νέα από τον τραυματισμό του Μίλαν Μάτσβαν επισκίασε τα πάντα.

Ο 28χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε για 18'44'' στο παιχνίδι με τη ρωσική ομάδα, έχοντας 9 πόντους (με 1/4 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 1/1 βολή), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Αποχώρησε όμως άρον άρον λόγω προβλήματος στο γόνατο, με τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη να δείχνουν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Η Μπάγερν Μονάχου ενημέρωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/1) για το γεγονός, με τον διεθνή φόργουορντ να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, όπως επίσης τους επόμενους αγώνες με τη Σερβία για τα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το πλήγμα για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι μεγάλο, μιας και μιλάμε για έναν παίκτη που προσέφερε 11.4 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ κατά μέσο όρο στο EuroCup.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ