ΜΠΑΣΚΕΤ

Show του Μπράντον Τζένινγκς στην πρεμιέρα του EuroCup!

Show του Μπράντον Τζένινγκς στην πρεμιέρα του EuroCup!

Ο Μπράντον Τζένινγκς έκανε ονειρικό ντεμπούτο στο EuroCup με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, στη νίκη επί της Τουρκ Τέλεκομ των Λάντεσμπεργκ - Γκέιμπριελ - Στίματς (VIDEO).

Από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς, στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και το EuroCup. O Μπράντον Τζένινγκς αποχαιρέτησε το ΝΒΑ, ήρθε στα μέρη μας για να βγάλει το ψωμί του, βρέθηκε σε μια ιδανική για το ταλέντο και τις δυνατότητές του κατάσταση και με το "καλημέρα" έδειξε ότι στο επίπεδο που αγωνίζονται οι Ρώσοι μπορεί όχι μόνο να κάνει τη διαφορά, αλλά και να χαρίσει σπουδαίες παραστάσεις σε όσους παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις της ομάδας του Βασίλι Καράσεφ.

Στην πρεμιέρα του EuroCup, απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ (τελικό σκορ 91-80), ο Τζένινγκς είδε τους αντιπάλους του να τον παίζουν δυνατά, ενίοτε και σκληρά, δέχθηκε τεχνική, ένιωσε αντιαθλητικά φάουλ στο κορμί του, έκανε όμως σπουδαία δουλειά. Στο τέλος της αναμέτρησης η Ζενίτ είχε πάρει τη νίκη και ο πολύπειρος Αμερικανός γκαρντ είχε γράψει στη στατιστική του 20 πόντους με 4/10 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 3/5 βολές, 9 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 7 κερδισμένα φάουλ και 30 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Για την Τουρκ Τέλεκομ ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ είχε 23 πόντους με 6/10 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 5/9 βολές, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ο Κένι Γκέιμπριελ 9 πόντους με 3/4 τρίποντα σε 32 λεπτά συμμετοχής και ο Βλάντιμιρ Στίματς 20 πόντους με 7/13 δίποντα, 6/7 βολές και 8 ριμπάουντ σε μόλις 22 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ