EUROCUP

Πλάθα: "Πίστη και αρχ...α"!

Πλάθα: "Πίστη και αρχ...α"!

Ο τεχνικός της Μάλαγα, Χουάν Πλάθα, έκανε μία απίστευτη δήλωση μετά την κατάκτηση του EuroCup από την ομάδα του, τονίζοντας ότι η νίκη ήρθε επειδή οι παίκτες του είχαν "cojones"!

Η Μάλαγα έκανε μία από τις ανατροπές της χρονιάς, αφού επέστρεψε από το -13 στην τέταρτη περίοδο του τρίτου Τελικού του EuroCup κόντρα στην Βαλένθια εκτός έδρας και πήρε τη νίκη με 58-63 , κατακτώντας τον τίτλο και μαζί την πρόκριση στην επόμενη EuroLeague.

Ήταν μία πραγματικά απίστευτη εμφάνιση από την ομάδα του Χουάν Πλάθα, ο οποίος μετά τον αγώνα έκανε μέσα στον ενθουσιασμό του μία από τις δηλώσεις της χρονιάς. " Επιστρέψαμε από το -13 επειδή οι παίκτες μου είχαν cojones (σ.σ σημαίνει αρχ...α στα Ελληνικά) και οι παίκτες μου πίστεψαν σε αυτό που έκαναν! δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Πλάθα βέβαια είπε και πράγματα που δεν χρειάζονται... γονική συναίνεση για να διαβαστούν, όπως ότι " είναι απίστευτο αυτό που ζήσαμε. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας. 11 χρόνια χωρίς κάποιον τίτλο ήταν πολλά για τον σύλλογο. Ήταν μία μεγάλη εμφάνιση. Κάναμε πολλά μικρά πράγματα καλά και αιφνιδιάσαμε τους αντιπάλους μας".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ