EUROCUP

Μαρκόπουλος: "Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό"

Μαρκόπουλος: "Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό"

Το κακό τέταρτο δεκάλεπτο στο οποίο ο ΠΑΟΚ δέχτηκε ένα επιμέρους σερί 31-14, θεωρεί ως αιτία για την ήττα από την Ζολνόκι ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Στην κάκιστη εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο τέταρτο δεκάλεπτο στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με την Ζολνόκι. Συγκεκριμένα είπε:

" Θέλαμε να κερδίσουμε πολύ αυτό το παιχνίδι για να έχουμε αρκετές ελπίδες να προκριθούμε στον επόμενο γύρο, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι παίζοντας πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο δεκάλεπτο ιδιαίτερα, αλλά και αρκετά καλά και στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε δημιουργήσει μία διαφορά που φαινόταν ότι θα είναι διαφορά ασφαλείας. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για μας, τους δώσαμε ευκαιρίες να γυρίσουν στο παιχνίδι. Δεχτήκαμε πολλά καλάθια από αιφνιδιασμούς και τρίποντα και γενικά εύκολα καλάθια και έτσι χάσαμε το παιχνίδι".

Δέδας: "Είχαμε κάποιες βιαστικές επιλογές επιθετικά"

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δέδας είπε για την ήττα από την Ζολνόκι: " Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα για 30-32 λεπτά και παίξαμε σε αυτό το διάστημα όπως είχαμε προγραμματίσει και στην άμυνα και στην επίθεση. Μερικές βιαστικές επιλογές που κάναμε στην επίθεση, μας αποσυντόνισαν ενώ την ίδια στιγμή τους δώσαμε τον δυνατότητα να βάλουν στο παιχνίδι ορισμένους καθοριστικούς παίκτες όπως ο Μπορίσοφ και ο Βοιβόντα.

Μπήκε και ο κόσμος στο παιχνίδι από εκείνο το σημείο και μετά και χάσαμε ένα παιχνίδια που θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Θέλω να κάνω κι ένα σχόλιο, χωρίς να είναι η αιτία της ήττας, αλλά στην τέταρτη περίοδο οι διαιτητές έπαιξαν με το σκορ. Είναι καθαρά προσωπική μου άποψη, αλλά πιστεύω ότι βλέποντας την μία ομάδα να ανοίγει τόσο πολύ την διαφορά, άφησαν τον αντίπαλό μας να παίξει σκληρά, πέρα κι από τα όρια του φάουλ. Επαναλαμβάνω ότι δεν ήταν η αιτία της ήττας, αλλά ήταν αρκετό για να χάσουμε την συγκέντρωσή μας. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε και τέτοιες καταστάσεις όμως".

Πορ: "Φανταστική νίκη..."

O τεχνικός της Ζολνόκι, Πίτερ Πορ στάθηκε στο ότι η ομάδα του βρήκε ρυθμό στο τελευταία δεκάλεπτο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είπε: " Το πρώτο δεκάλεπτο πήγαμε καλά αλλά στο δεύτερο κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα, γι 'αυτό και μείναμε πίσω στο σκορ. Στα τελευταία δέκα λεπτά είχαμε ένα χαμηλό σχήμα, βρήκαμε ρυθμό και σταματήσαμε τον ΠΑΟΚ και με την βοήθεια του κόσμου μας γύρισε το ματς και πήραμε μια φανταστική νίκη".

Κόβατς: "Το πιστέψαμε..."

Ο καλαθοσφαιριστής της Ζολνόκι, Πίτερ Κόβατς ανέφερε: " Πιστεύαμε στην νίκη, ακόμη και όταν βρεθήκαμε να χάνουμε 19 πόντους. Μετά τα πρώτα τρία δεκάλεπτα γυρίσαμε καλά την μπάλα, δεν παρατήσαμε το ματς, κάναμε φοβερή δουλειά για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και κερδίσαμε έναν κρίσιμο αγώνα".

TAGS EUROCUP ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ