EUROCUP

Ομπράντοβιτς: "Θετικό ότι προστατεύσαμε το +15"

Ομπράντοβιτς: "Θετικό ότι προστατεύσαμε το +15"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ήττα από τον Άρη θέτει σε κίνδυνο την παρουσία της Άλμπα Βερολίνου στο Eurocup, με τη διαφύλαξη του +15 της Γερμανίας να τη διατηρεί όμως σε ρόλο φαβορί. Τι δήλωσε ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Η Άλμπα Βερολίνου ηττήθηκε μεν στο Nick Galis Hall , διαφύλαξε το +15 (82-67) της νίκης της επί του Άρη στη Γερμανία, δε. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς είχε λοιπόν ένα λόγο να χαμογελά μετά το τέλος του αγώνα. Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας συνεχάρη τον Άρη για την επικράτηση εξηγώντας πως " άξιζε να κερδίσει".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην ομάδα του, λέγοντας πως " είχαμε πολλά χαμένα σουτ και τέτοια ματς δεν τα κερδίζεις με τέτοια αστοχία. Αν υπάρχει κάτι θετικό αυτό είναι ότι προστατεύσαμε τη νίκη μας στο Βερολίνο. Όλα είναι ανοικτά για όλες τις ομάδες πλέον", ενώ κατέληξε:

" Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Κάναμε λάθη στα βασικά! Ανεξήγητα λάθη, ανεξήγητες λάθος επιλογές στα σουτ, ανεξήγητα άσχημο ποσοστό στις βολές στο τέλος. Ο κόσμος του Άρη μας επηρέασε και δεν αντιδράσαμε σωστά στο τέλος. Όταν καλείς τάιμ άουτ και λες τον παίκτη να μην σουτάρει και σουτάρει, είναι περιττό να αναφέρουμε οτιδήποτε άλλο".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ