EUROCUP

Ο ΜακΚι πήρε τη δόξα από τους "Έλληνες"

Ο ΜακΚι πήρε τη δόξα από τους "Έλληνες"

Ο Ταϊγουέιν ΜακΚι κέρδισε στο... φώτο φίνις τους Ουίλιαμ Χάτσερ και Δημήτρη Μαυροειδή. Ο Αμερικανός γκαρντ της ΛεΜαν αναδείχθηκε MVP της 8ης αγωνιστικής του Eurocup αφήνοντας πίσω τους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ

Η 8η αγωνιστική του Eurocup είχε πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις και ήταν η στιγμή που μίλησαν οι... ηγέτες. Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την Τουρκία με τον Ουίλιαμ Χάτσερ να είναι... μία ομάδα μόνος του, όμως οι 35 βαθμοί που μάζεψε στο index δεν ήταν αρκετοί να του δώσούν τον τίτλο του MVP. Ονειρική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος σημείωσε 36 πόντους και είχε 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, όμως η ήττα της ΑΕΚ του στέρησε την ευκαιρία να μοιραστεί τον τίτλο του MVP με τον Ταϊγουέιν ΜακΚι. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο απόλυτος ηγέτης της Λε Μαν στη νίκη (80-86) επί της Άλμπα και έχοντας 36 βαθμούς στο index αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 8ης αγωνιστικής της regular season του Eurocup.

Ο Αμερικανός γκαρντ των Γάλλων σημείωσε 25 πόντους (11/14 βολές), μάζεψε 5 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ, πραγματοποίησε 2 κλεψίματα και κέρδισε 7 φάουλ από τους αντιπάλους του.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ