EUROCUP

Ο Γερασιμένκο εξόργισε το ΟΑΚΑ

Ο Γερασιμένκο εξόργισε το ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Απίστευτα πράγματα από τον Ντμίτρι Γερασιμένκο στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κράσι Οκτιαμπρ! Διάλογος με την εξέδρα, μπουκάλια στο παρκέ και ένα προς τα πίσω από τον D.J. Cooper (VIDEOS).

Αυτό που έγινε απόψε στο ΟΑΚΑ, ειλικρινά, δεν το περιμέναμε. Η ΑΕΚ επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, υποδέχθηκε την Κράσνι Οκτιαμπρ, όμως στο τέλος όλοι έφυγαν με κατεβασμένα κεφάλια. Ολοι; Οχι όλοι. Οι παράγοντες, οι προπονητές και οι παίκτες της ρώσικης ομάδας ήταν ενθουσιασμένοι από τη νίκη στην παράταση .

Προηγουμένως, βέβαια, ο εκκεντρικός παίκτης-πρόεδρος (!) της Κράσνι, Ντμίτρι Γερασιμένκο, φρόντισε ώστε ένας αγώνας-γιορτή να μετατραπεί σε... πόλεμο χωρίς λόγο και αιτία. Εδειξε τη φανέλα του στο κοινό, το οποίο ξεσηκώθηκε και άρχισε να απαντά στις προκλήσεις. Στο παρκέ έπεσαν αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και ένα μπουκάλι, το οποίο έπιασε ο πρώην παίκτης του ΠαναθηναΪκού D.J. Cooper για να το επιστρέψει στον κάτοχό του!

Η Κράσνι έφυγε για τα αποδυτήρια, οι διαιτητές προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και οι Ρώσοι γύρισαν μετά από λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο με τον Γερασιμένκο να ζητά εκ νέου την αποθέωση και στο τέλος να φεύγει μαζί με την παρέα του τρέχοντας και πανηγυρίζοντας για τη μεγάλη νίκη .

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ