EUROCUP

Μεγάλα "διπλά" για Μαυροκεφαλίδη και Πρίφτη

Μεγάλα "διπλά" για Μαυροκεφαλίδη και Πρίφτη

Το "δύο στα δύο" έκαναν οι εκπρόσωποι της Ελλάδας στο EuroCup την Τρίτη (26/12), αφού η Λιέτουβος Ρίτας του Λουκά Μαυροκεφαλίδη και η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη πανηγύρισαν τη νίκη.

Με νίκες συνέχισαν την ευρωπαϊκή τους πορεία στο EuroCup, τόσο η Λιέτουβος Ρίτας του Λουκά Μαυροκεφαλίδη όσο και η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη. Το σημαντικό βέβαια είναι πως αμφότερες εξασφάλισαν την παρουσία τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μιας κι ολοκληρώθηκε για εκείνες ο α' γύρος. Πλέον σειρά παίρνει το Top 16.

Η λιθουανική ομάδα πέρασε από την έδρα της Λιμόζ (71-69), με τον 33χρονο φόργουορντ/σέντερ να έχει 13 πόντους (με 3/7 δίποντα, 0/1 τρίποντο και 7/7 βολές), 6 ριμπάουντ και 2 λάθη σε 19'58'' συμμετοχής, για την ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις, η οποία δεν κατάφερε να σκοράρει από την περιφέρεια στην αναμέτρηση (0/16), παρόλ' αυτά πήρε τη νίκη χάρη στα 27/45 δίποντα και τις 17/19 βολές.

Από μέρους της, η Ούνικς Καζάν πέρασε από το Τορίνο (79-72), με τους Μέλβιν Έτζιμ (17 πόντοι, 8 ριμπάουντ), Στεφάν Λάσμε (16 πόντοι με 8/8 δίποντα) και Βλάντισλαβ Τρούσκιν (13 πόντοι) να ξεχωρίζουν.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ