EUROCUP

Μάλαγα: Τουπάν σε πρώτο πλάνo για αντι-Μιλοσάβλιεβιτς

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" / ΣΕΡΒΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" / ΣΕΡΒΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς υποχρεώνει την Ουνικάχα Μάλαγα να βγει στην αγορά, με την ισπανική ομάδα να έχει επικεντρωθεί στον Αξέλ Τουπάν. Εναλλακτική ο Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Αλλαγή δεδομένων προέκυψαν στον σχεδιασμό της Ουνικάχα Μάλαγα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς . Ο έμπειρος φόργουορντ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο φιλικό της Σερβίας με την Τουρκία για την πρεμιέρα του "Ακρόπολις" και θα μείνει στα "πιτς" για τους επόμενους μήνες.

Γεγονός που υποχρεώνει την ισπανική ομάδα να βγει στην αγορά, σε αναζήτηση ενός παίκτη που θα μπορέσει να αποτελέσει αξιόπιστη λύση στο "3". Σύμφωνα με τη " Diario Sur " οι πράσινοι έχουν επικεντρωθεί στην περίπτωση του Αξέλ Τουπάν, ο οποίος δεν έχει βρει ακόμη ομάδα -μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας, τις επόμενες ημέρες θα παρθεί οριστική απόφαση για το θέμα, με τον Λούις Κασιμίρο να έχει ως εναλλακτική τον Αλεσάντρο Τζεντίλε. Για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού τονίζεται βέβαια πως "είναι ένας παίκτης με τεράστιο ταλέντο, αλλά είναι δύσκολος στη διαχείριση του χαρακτήρα του".

Αμφότεροι οι παίκτες αναμένεται να δώσουν το "παρών" στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, έχοντας ήδη ταξιδέψει με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα στην ασιατική χώρα για τα τελευταία φιλικά παιχνίδια. Βάσει όσων αναφέρονται στις δύο χώρες πάντως, δύσκολα ο Βενσάν Κολέ και ο Μέο Σακέτι θα τους "κόψουν" από την τελική τους επιλογή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ