EUROCUP

Καλύτερος όλων ο Σκότι Γουίλμπεκιν

Καλύτερος όλων ο Σκότι Γουίλμπεκιν
FACEBOOK/DARUSSAFAKA BASKETBOL

Στα χέρια του Σκότι Γουίλμπεκιν θα καταλήξει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του EuroCup για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Απολαύστε σε video τον γκαρντ της Νταρουσάφακα.

Πριν από μερικές ημέρες, μέτρησε 10/15 τρίποντα και συνολικά 41 πόντους στο Μόναχο, οδηγώντας τη Νταρουσάφακα στη νίκη επί της Μπάγερν και παράλληλα στην πρόκριση στη σειρά των τελικών του EuroCup.

Φυσικά, αυτή δεν ήταν η πρώτη καλή εμφάνιση του Σκότι Γουίλμπεκιν, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του EuroCup. Ο Ντέιβιντ Μπλατ του έχει δώσει ρόλο ηγέτη στην τουρκική ομάδα κι εκείνος μετράει 18.9 πόντους ανά παιχνίδι (σ.σ. κορυφαίος σκόρερ της διοργάνωσης), 5.1 τελικές πάσες κατά μέσο όρο και 20.7 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης. Τους περισσότερους από κάθε άλλον!

Ως εκ τούτου, ο άλλοτε γκαρντ της ΑΕΚ -που σουτάρει με 41.9% στα τρίποντα- πήρε τη σκυτάλη από τον Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος είχε κερδίσει πέρυσι το βραβείο του MVP για τις επιδόσεις του με τη φανέλα της Χίμκι. Άξιο αναφοράς πως ο Γουίλμπεκιν ήταν διψήφιος στα 14 από τα 16 παιχνίδια στο φετινό EuroCup, ενώ είχε 20+ πόντους στο 50% των αγώνων (8/16).

Photo Credits: Facebook/Darüşşafaka Basketbol

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ