EUROCUP

Καϊμακόγλου: "Να συνεχίσουμε το σερί κόντρα στον Άρη"

Καϊμακόγλου: "Να συνεχίσουμε το σερί κόντρα στον Άρη"

Η 3η αγωνιστική του Eurocup θα βρει τον Άρη να δοκιμάζεται στη Ρωσία από την Ούνικς Καζάν του Κώστα Καϊμακόγλου. Διαβάστε τι δήλωσαν ο διεθνής φόργουορντ, αλλά και ο Εβγκένι Πασούτιν για το παιχνίδι με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Το 3/3 στο Eurocup θέλει να κάνει απέναντι στον Άρη η Ούνικς Καζάν, που δικαιολογεί έως τώρα την ταμπέλα της καλύτερης ομάδας του ομίλου. Οι Ρώσοι υποδέχονται την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη το απόγευμα της Τετάρτης (28/10, 18:00), με τον Εβγκένι Πασούτιν και τον Κώστα Καϊμακόγλου να στέκονται -με δηλώσεις τους- στην ποιότητα του "κιτρινόμαυρου" ρόστερ, όσο και στην εμπειρία που έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

" Ο Άρης είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα. Έχει καλούς Αμερικανούς και έμπειρους Έλληνες. Παίζει οργανωμένο μπάσκετ. Γενικά, στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι, και να βγαίνουμε στο παρκέ για να πάρουμε τη νίκη. Για να κερδίσουμε αύριο, πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, όπως κάναμε κόντρα στην Άβτοντορ για την VTB League, για τρία δεκάλεπτα. Πρέπει να παλέψουμε για κάθε εκατοστό στο παρκέ, να μην αφήσουμε ελεύθερα σουτ στους αντιπάλους μας, να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, που θα επιτρέψει στους παίκτες μας να δείξουν τα ηγετικά τους χαρακτηριστικά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ρωσικής ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Καϊμακόγλου επισήμανε: " Το παιχνίδι με τον Άρη είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα παίξουμε εντός έδρας και θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας. Ο Άρης έχει καλούς Αμερικανούς στο ρόστερ του. Είναι έμπειρη ομάδα, ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο και έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που βγάζει ενέργεια. Μέχρι στιγμής δείχνουν εξαιρετική εικόνα στο γήπεδο. Στο Eurocup, κέρδισαν πρόσφατα τη Μπουντούτσνοστ, ενώ στην Ελλάδα πήραν μια μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θα είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ