EUROCUP

EuroCup: Τα ζευγάρια των ημιτελικών σειρών

EuroCup: Τα ζευγάρια των ημιτελικών σειρών
RAINER JENSEN/DPA VIA AP

Η Άλμπα Βερολίνου και η Ανδόρα ακολούθησαν τα χνάρια της Βαλενθια και της Ούνικς Καζάν, καθώς προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του EuroCup.

Η Άλμπα Βερολίνου και η Ανδόρα πήραν το εισιτήριο για τους "4" του EuροCup καθώς νίκησαν την Ουνικάχα Μάλαγα και την Βιλερμπάν αντίστοιχα.

Η Άλμπα Βερολίνου στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς με την Ουνικάχα Μάλαγα, καθώς τρέχοντας σερί 5-0 στο τελευταίο λεπτό πήρε τη νίκη με 79-75. Ο Πέιτον Σίβα (15 πόντοι, 10 ασίστ) ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του Άιτο Ρενέσες, ενώ ο Ματίας Λεσόρ (18 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 λάθη) και ο Σάσου Σάλιν (17 πόντοι, 5/8 τρίποντα) ξεχώρισαν από την πλευρά της ομάδας της Ανδαλουσίας.

Η Ανδόρα πήρε το θρίλερ με την Βιλερμπάν, την οποία λύγισε με 82-80 στην Γαλλία, καθώς ο Έι Τζέι Σλότερ αστόχησε σε τρίποντο στην τελευταία επίθεση των γηπεδούχων. Οι Τάιλερ Ένις (14 πόντοι), Τζερόμ Τζόρνταν (14 πόντοι) και Νταβίντ Γέλινεκ (13 πόντοι) ήταν σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων για τους νικητές, ενώ ο Μίρο Μπίλαν (19 πόντοι, 8 ριμπάουντ) ήταν ο κορυφαίος της Βιλερμπάν.

Τα αποτελέσματα της Τετάρτης:

Ούνικς Καζάν - Λοκομοτίβ Κουμπάν 69-65

Άλμπα Βερολίνου - Ουνικάχα Μάλαγα 79-75

Βιλερμπάν - Ανδόρα 80-82

Τα σκορ στις προημιτελικές σειρές:

Βαλένθια - Ρίτας Βίλνιους 2-0

Ούνικς Καζάν - Λοκομοτίβ Κουμπάν 2-1

Άλμπα Βερολίνου - Ουνικάχα Μάλαγα 2-1

Βιλερμπάν - Ανδόρα 1-2

Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης (19-27/3):

Άλμπα Βερολίνου - Ανδόρα

Βαλένθια - Ούνικς Καζάν

*Οι σειρές της κρίνονται στις δύο νίκες.

Rainer Jensen/dpa via AP

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ