EUROCUP

Πρίφτης: "Τεράστια νίκη, κόντρα σε τεράστιο αντίπαλο!"

Πρίφτης: "Τεράστια νίκη, κόντρα σε τεράστιο αντίπαλο!"

Ο Άρης ολοκλήρωσε την υπέρβαση με τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στην Ούνικς Καζάν και ο Δημήτρης Πρίφτης ευχαρίστησε τους φίλους των "κίτρινων" για τη συγκλονιστική συμπαράστασή τους.

Ο Άρης παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στο LAST-32 του Eurocup μετά το 76-70 επί της Ούνικς Καζάν και ο Δημήτρης Πρίφτης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Ρώσους.

Ο κόουτς του Άρη ανέφερε χαρακτηριστικά μετά τον θρίαμβο επί της Ούνικς στο κατάμεστο "Nick Galis Hall": "Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το σθένος τους στο δεύτερο ημίχρονο! Στο πρώτο μέρος αντιμετωπίσαμε μεγάλο πρόβλημα με τα ριμπάουντ και δεν παλέψαμε όσο έπρεπε. Στη συνέχεια βελτιώσαμε την εικόνα μας. Ήταν μια τεράστια νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για τη συγκλονιστική συμπαράστασή τους! Ήταν πολύ δύσκολο για τον αντίπαλό μας να είναι αποτελεσματικός σε αυτόν τον αγώνα, με αυτή την ατμόσφαιρα".

Ο Σπύρος Μούρτος εξήγησε εκ μέρους των παικτών του Άρη πως "πετύχαμε μια νίκη μεγάλης σημασίας, από τη στιγμή που η Ούνικς Καζάν είναι το φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο κι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup! Κερδίσαμε αφού ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, παίξαμε εξαιρετική άμυνα και είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεση απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι απόψε όμως αύριο είναι μια άλλη μέρα".

Πασούτιν: "Δεν έχουμε άλλη επιλογή"

Ο προπονητής της Ούνικς, Ευγκένι Πασούτιν, επισήμανε μετά τη δεύτερη ήττα από τον Άρη στο εφετινό Eurocup: "Δεν παίξαμε καλή άμυνα στην τελευταία περίοδο. Χάσαμε τον έλεγχο σε εκείνο το σημείο του αγώνα... Ο Άρης έπαιξε δυνατά. Για την ακρίβεια, του επιτρέψαμε να το κάνει. Προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα όμως η προσπάθειά μας δεν ήταν αρκετή. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας, να παίζουμε πιο σκληρά. Δεν έχουμε άλλη επιλογή ενόψει της συνέχειας. Οφείλουμε να δίνουμε τα πάντα στο παρκέ για τη νίκη!".

TAGS EUROCUP ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ