EUROCUP

Πρίφτης: "Ριμπάουντ και βολές"

Πρίφτης: "Ριμπάουντ και βολές"

Η Μπάνβιτ έβαλε φρένο στο νικηφόρο σερί (7-0) του Άρη σε Ελλάδα και Ευρώπη ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για προβλήματα στο αμυντικό ριμπάουντ και αναφέρθηκε στη δύσκολη συνέχεια.

Μετά από τον αγώνα με την Μπάνβιτ ( 96-84 ) στην Μπαντίρμα και την πρώτη ήττα έπειτα από 7 σερί νίκες στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και το Eurocup, ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, δήλωσε:

"Συγχαρητήρια στην Μπάνβιτ. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι σε μία ωραία ατμόσφαιρα. Κάναμε καλή αρχή στο παιχνίδι, όμως είχαμε πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ, ενώ σουτάραμε πολύ λίγες βολές σε σχέση με τον αντίπαλο. Αυτά τα δύο στοιχεία έπαιξαν τον καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Ο όμιλός μας είναι πολύ δύσκολος και όπως έχει φανεί ως τώρα, κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη. Έτσι, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να συνεχίσουμε και να παλεύουμε σκληρά σε κάθε αγώνα. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα (σ.σ. στην Αμαλιάδα με τον Κόροιβο).

Όταν ρωτήθηκε για τη διαιτησία της αναμέτρησης, ο προπονητής του Άρη είπε "δε θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Η Μπάνβιτ κέρδισε δίκαια".

Ο Ντομινίκ Ουότερς από την πλευρά του δήλωσε: "Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Παλέψαμε πολύ σκληρά, όμως χάσαμε τη μάχη των ριμπάουντ και αυτό δε μας έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι το τέλος. Συνερχίζουμε την προσπάθεια και επικεντρώνουμε την προσοχή μας στον επόμενο αγώνα".

TAGS EUROCUP ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ