EUROCUP

Πασούτιν: "Να εξουδετερώσουμε τους ηγέτες του Άρη!"

Πασούτιν: "Να εξουδετερώσουμε τους ηγέτες του Άρη!"

Ο Ευγκένι Πασούτιν μίλησε για τη "φανταστική ατμόσφαιρα" που δημιουργούν οι φίλοι του Άρη στη "Nick Galis Hall" ενώ ο Κώστας Καϊμακόγλου εξήγησε ότι η Ούνικς θέλει το "διπλό" για να παραμείνει στην κορυφή του Δ' ομίλου.

Η Ούνικς Καζάν απειλεί το εντός έδρας αήττητο του Άρη στο Eurocup (2/12) ενώ ο Ευγκένι Πασούτιν και ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησαν για όσα... περιμένουν να δουν στις εξέδρες του κατάμεστου "Nick Galis Hall"! Παρεμπιπτόντως, η Ούνικς "σφραγίζει" και μαθηματικά την πρόκριση στο LAST-32 με νίκη επί των "κίτρινων".

Ο προπονητής της Ούνικς Καζάν ανέφερε για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη: "Ο Άρης είναι μια σοβαρή ομάδα, με καλούς Αμερικανούς. Η αποστολή μας είναι να εξουδετερώσουμε τους ηγέτες του! Για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να παρουσιάσουμε την αμυντική λειτουργία που εμφανίσαμε στους τελευταίους τρεις αγώνες μας στη VTB United League και το Eurocup, καθώς και να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας. Επίσης θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο κομμάτι των ριμπάουτ και να κυκλοφορούμε γρήγορα την μπάλα στην επίθεση. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι ο αγώνας με τον Άρη θα είναι δύσκολος. Οι αντίπαλοί μας παίζουν στην έδρα τους κι έτσι θα έχουν το πλεονέκτημα της φανταστικής ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι φίλαθλοί τους".

Από την πλευρά του, ο Κώστας Καϊμακόγλου επισήμανε: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επιστρέφω στην πατρίδα μου και θα παίξω αντίπαλος του Άρη. Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα, που παίζει έξυπνα. Έχουν καλούς Αμερικανούς στο ρόστερ τους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Άρης έχει πολλούς φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα τους. Τους περιμένω να φωνάζουν 40 λεπτά! Σίγουρα έχουμε πολύ δύσκολο έργο και πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε εκτός έδρας. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη που θα μας κρατήσει στην πρώτη θέση του γκρουπ".

H κατάταξη στον Δ' όμιλο
1. Ούνικς / 5-2 / 559-498 / +61
2. Άρης / 4-3 / 508-511 / -3
3. Τραμπζονσπόρ / 4-3 / 532-529 / 3
4. Μπουντούτσνοστ / 3-4 / 502-496 / 6
5. Μπάνβιτ / 3-4 / 556-558 / -2
6. Στεάουα Βουκουρεστίου / 2-5 / 493-558 / -65

TAGS EUROCUP ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ