EUROCUP

Λάσκαρης: "Θέλω να πετύχουμε πράγματα"

Λάσκαρης: "Θέλω να πετύχουμε πράγματα"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Λάσκαρης βρέθηκε στο Βουκουρέστι για να παρακολουθήσει τη νίκη του Άρη επί της Στεάουα (67-77). Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο διοικητικός ηγέτης των "κιτρίνων" μίλησε για όσα έγιναν στη ρουμανική πρωτεύουσα, αλλά κι αυτά που... έρχονται.

Στο Βουκουρέστι βρέθηκε ο Νίκος Λάσκαρης, για να δει από κοντά τον Άρη. Οι "κίτρινοι" επικράτησαν της ρουμανικής ομάδας, με τον διοικητικό ηγέτη τους να μιλά στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα και να αναφέρεται σε όσα πρόκειται να συμβούν στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν περίμενε την πρόκριση του Άρη: " Μπάσκετ είναι και είναι ομαδικό άθλημα, έτσι πιστεύω ότι τα έχουμε πάει πάρα πολύ καλά και θα παλέψουμε για την πρωτιά. Οι φίλαθλοι μας έχουν δείξει ότι στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα και θα είναι και πάλι κοντά μας για να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη. Σίγουρα όταν κάποιος μεγαλώνει με τον Αρη και βλέπει τα μεγαλεία του παρελθόντος βάζει υψηλούς στόχους. Θέλω να πετύχουμε πράγματα και είμαι πολύ ευχαριστημένος που τα πετυχαίνουμε από φέτος".

Για το αν υπάρχει επίσημη πρόταση από τη FIBA: " Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τελική πρόταση της FIBA, περιμένουμε την τελική πρόταση στο τέλος της εβδομάδας και από βδομάδα θα πάρουμε τις αποφάσεις μας".

Για το αν υπάρχει προοπτική της Ευρωλίγκας: " Υπάρχει πάντα, αν και υπάρχουν κάποια εμπόδια, αλλά θα τα δούμε όταν έχουμε όλες τις προτάσεις στα χέρια μας".

Για το αν είναι ικανοποιημένος που με αυτόν στο τιμόνι ο Άρης επανέρχεται δυναμικά στα ευρωπαϊκά σαλόνια: " Σίγουρα όταν κάποιος μεγαλώνει με τον Άρη και βλέπει τα μεγαλεία του παρελθόντος βάζει υψηλούς στόχους. Θέλω να πετύχουμε πράγματα και είμαι πολύ ευχαριστημένος που τα πετυχαίνουμε από φέτος".

Για το αν η φετινή πορεία του ανοίγει την "όρεξη" για μεγάλα πράγματα: " Επειδή το έχω ξανακούσει δεν υπάρχει κάτι να μου ανοίξει παραπάνω την όρεξη, η όρεξη υπήρχε από την αρχή και θέλαμε να κάνουμε πολλά πράγματα".

Για τον κόσμο της ομάδας: " Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είναι ωραίο να βλέπεις στο εξωτερικό τον κόσμο και το ελληνικό στοιχείο και επίσης είναι ωραίο να βλέπεις πως παρ’ όλο τη κρίση ο κόσμος να μαζεύει τις οικονομίες του για να ακολουθήσει την ομάδα".

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας: " Πιθανότητες πάντα υπάρχουν, ειδικά σε θέματα τραυματισμού η άλλων προβλημάτων. Αλλά για να ενισχύσεις μια ομάδα πρέπει να ξέρεις ότι το κομμάτι αυτό που θα βάλεις στο παζλ θα βοηθήσει και δεν θα σου ανοίξει άλλα προβλήματα".

Για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό: " Είναι νωρίς ακόμα. Η ομάδα μας δυστυχώς λόγω του προγραμματισμού που έγινε από ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ θα πρέπει να περάσει τα Χριστούγεννα στην Αθήνα. Δεν νομίζω ότι κάποιος θα το διάλεγε αυτό. Κάποιοι κάνουν τον προγραμματισμό χωρίς να σκεφτούν ότι οι ομάδες αποτελούνται από παίκτες που έχουν οικογένειες και υποχρεώσεις εκτός γηπέδων. Αλλά ας μην τα συζητάμε αυτά. Έχουμε άλλους αγώνες πρώτα. Την επόμενη βδομάδα θα ξέρουμε αν θα βγούμε πρώτοι ή όχι και ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι μας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης".

Για το παιχνίδι με την Μπάνβιτ και πόσο σημαντική θα είναι η παρουσία του κόσμου: " Νομίζω πως οι φίλαθλοι μας έχουν δείξει ότι στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα και θα είναι και πάλι κοντά μας και θα πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη".

Για αυτό που έχει ζήσει με τον Άρη έως τώρα: " Είναι ένα υπέροχο ταξίδι αλλά έχουμε ακόμα μακρύ δρόμο μπροστά μας".

TAGS EUROCUP ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ