EUROCUP

Ανακοίνωσε Όμιτς η Χαποέλ Ιερουσαλήμ

Ανακοίνωσε Όμιτς η Χαποέλ Ιερουσαλήμ

Παίκτης της Χαποέλ Ιερουσαλήμ είναι πλέον ο Άλεν Όμιτς, με την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ο Άλεν Όμιτς θα βρίσκεται τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη. Όπως ανακοίνωσε η Χαποέλ Ιερουσαλήμ, ο Σλοβένος σέντερ συμφώνησε με την πρωταθλήτρια Ισραήλ και θα την ενισχύσει τη νέα σεζόν, γεγονός βέβαια που ουσιαστικά ήταν γνωστό από χθες (28/7).

Το ευχάριστο μάλιστα για την Χαποέλ είναι ότι δεν θα πληρώσει αυτή όλο το συμβόλαιο του Όμιτς. Κι αυτό γιατί μέρος αυτού θα το καλύψει η πρώην ομάδα του, Αναντολού Εφές, με την οποία είχε συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς όμως ποτέ να καταφέρει να προσαρμοστεί. Αποτέλεσμα ήταν να παραχωρηθεί το δεύτερο μέρος της περσινής σεζόν δανεικός στη Μάλαγα και τελικά φέτος να αποχωρήσει μία και καλή με προορισμό το Ισραήλ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Όμιτς είχε 6.4 πόντους και 5.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 18.2 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα της Μάλαγα στο ισπανικό πρωτάθλημα και 6.4 πόντους και 5.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στο 7DAYS EuroCup, βοηθώντας κι αυτός στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στην διοργάνωση.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ