EUROCUP

Άλεκσιτς: "Επικίνδυνη ομάδα ο ΠΑΟΚ"

Άλεκσιτς: "Επικίνδυνη ομάδα ο ΠΑΟΚ"

Στην πέμπτη του συμμετοχή στο Eurocup τα τελευταία έξι χρόνια, ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντί του την Σζολνόκι στην πρεμιέρα της εφετινής διοργάνωσης (14/10, 19:00). Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής των Ούγγρων, Ντράγκαν Άλεκσιτς.

Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στο Group E του Eurocup 2015-16 , μαζί με τις Μπεσίκτας, Λιέτουβος Ρίτας, Ζενίτ, Σαράτοφ και Σζολνόκι με αρχικό στόχο την πρόκριση στο LAST-32, στην πέμπτη του συμμετοχή στη διοργάνωση τα τελευταία έξι χρόνια.

Ο "Δικέφαλος" του Σούλη Μαρκόπουλου θα βρει απέναντί του την Σζολνόκι στην αυριανή (14/10, 19:00) πρεμιέρα της διοργάνωσης, στο "Παλατάκι",

Ο προπονητής των Ούγγρων, Ντράγκαν Άλεκσιτς, ανέφερε με αφορμή την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: " Το εναρκτήριο παιχνίδι είναι πάντα πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα. Σε περίπτωση νίκης, παίρνεις ώθηση. Αντίθετα, ενδεχόμενη ήττα μπορεί να σε επηρρεάσει στη συνέχεια της διοργάνωσης. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ, μια επκίνδυνη ομάδα που μερικές φορές παίζει απροσδόκητα".

"Για την έκπληξη με τον ΠΑΟΚ"

Από την πλευρά του, ο 25χρονος γκαρντ (1μ.96) της Σζολνόκι, Ντέιβιντ Βοϊβόντα, εξήγησε: "Περιμένουμε με ανυπομονησία την πρεμιέρα... Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας στη διοργάνωση κάνοντας την έκπληξη! Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει παθιασμένους οπαδούς, επομένως περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό αν είμαστε συγκεντρωμένοι. Ουδείς μπορεί να εγγυηθεί κάτι σε αυτόν τον όμιλο".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ