EUROCUP

Σάκοτα: "Ευχαριστώ από καρδιάς τους οπαδούς μας"

Σάκοτα: "Ευχαριστώ από καρδιάς τους οπαδούς μας"

Οι φίλοι της ΑΕΚ έδωσαν δυναμικό "παρών" στις εξέδρες της "Svyturio Arena" στην Κλαϊπέντα και ο Ντράγκαν Σάκοτα τους ευχαρίστησε για "τα τόσα χιλιόμετρα που έκαναν για να μας συμπαρασταθούν". Τι δήλωσε ο Νταΐνιους Αντομάιτις

Η ΑΕΚ έφτασε τις 3 σερί νίκες στο Eurocup μετά το 80-86 επί της Νεπτούνας στη Λιθουανία και ο Ντράγκαν Σάκοτα ευχαρίστησε τον κόσμο της "Ένωσης" που βρέθηκε στις εξέδρες της "Svyturio Arena" για τον αγώνα με τους Λιθουανούς.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: "Πρόκειται για μία σημαντική νίκη. Ήταν άλλωστε μονόδρομος για εμάς. Παίξαμε απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, όμως καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Θα πρέπει ωστόσο να αφήσουμε πίσω τη νίκη αυτή, διότι δεν έχουμε πολύ καιρό για να χαρούμε, και αυτό γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους οπαδούς μας, που έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να μας συμπαρασταθούν. Θέλουμε όμως τον κόσμο μας και στο ΟΑΚΑ το Σάββατο. Θέλουμε οι οπαδοί μας να είναι όλο και περισσότεροι. Τους έχουμε ανάγκη. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο".

Για τη συμμετοχή του Δημήτρη Μαυροειδή, ο Σερβοέλληνας κόουτς ανέφερε: "Eίναι γεγονός, το είδαμε όλοι σήμερα ότι πλέον έχουμε πολλές λύσεις κοντά στο καλάθι. Προχωράμε όμως, δεν μένουμε εδώ". Παρεμπιπτόντως, ο 30χρονος σέντερ είχε 4 πόντους με 4/6 βολ., 0/1 δίπ., 3 ριμπάουντ και 4 κερδισμένα φάουλ σε 10'43" συμμετοχής.

"Έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι η ΑΕΚ"

Από την πλευρά του ο προπονητής της Νεπτούνας, Νταΐνιους Αντομάιτις τόνισε πως: " Χάσαμε από μια δυνατή ομάδα, που από όσο έχουμε δει έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι. Είχαμε ετοιμάσει ένα πλάνο, αλλά δεν το εφαρμόσαμε πλήρως. Δεν καταφέραμε να περιορίσουμε τον ηγέτη τους, τον Μαυροκεφαλίδη, παρότι είχαμε σχεδιάσει κάποια πράγματα. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη".

Όσον αφορά τον Μαρτίνας Μαζέικα αυτός δήλωσε: " Πιστεύαμε πως μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι ελληνικές ομάδες είναι πάντα πολύ μαχητικές κι εμείς δεν περιορίσαμε τον Μαυροκεφαλίδη. Ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε τον αντίπαλο ήταν απαράδεκτος".

TAGS EUROCUP ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ