EUROCUP

Σάκοτα: "Είμαστε αισιόδοξοι"

Σάκοτα: "Είμαστε αισιόδοξοι"

Η ΑΕΚ μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στον ΣΤ' όμιλο του Eurocup και ο Ντράγκαν Σάκοτα δήλωσε ότι η ομάδα του μπορεί να βγάλει έναν δυνατό αγώνα απέναντι στην πανίσχυρη Γαλατάσαραϊ. Τι δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν.

Η ΑΕΚ έχει ρεκόρ 4-2 στον ΣΤ' όμιλο του Eurocup και διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή της στο LAST-32 ενώ η αυριανή (25/11, 19:00) αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ αποτελεί τεράστια ευκαιρία για την "Ένωση" να βάλει τις βάσεις πρόκρισης.

O προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, δήλωσε για τον αγώνα με τους Τούρκους: "Σίγουρα θα παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο από αυτό του πρώτου αγώνα στη Κωνσταντινούπολη. Η Γαλατασαράι ήταν πιο έτοιμη εκείνη τη στιγμή, ενώ εμείς προερχόμασταν από αγώνες που δεν είχαμε ακόμα ρυθμό. Αυτή τη στιγμή είμαστε σίγουρα καλύτεροι, με καλή ψυχολογία και ελπίζουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη.

Είμαστε δυνατοί και στα γκαρντ και κάτω από το καλάθι και έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε σωστό ροτέισον. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να βγάλουμε ένα δυνατό αγώνα".

Εν συνεχεία μίλησε για την απόκτηση του Κούπερ: "Είμαστε σε καλό ρυθμό και σίγουρα η έλευση ενός τέτοιου παίκτη μας δίνει περισσότερες επιλογές στη περιφέρεια, καλύτερη ποιότητα στην οργάνωση".

Αταμάν: "Δεν μας ενδιαφέρει η πρωτιά"

Ο τεχνικός της Γαλατάσαραϊ, Εργκίν Αταμάν, δήλωσε: "Δεν προλάβαμε να κάνουμε κάποια ειδική προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα, επειδή χθες είχαμε την αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη. Σήμερα στην προπόνηση θα προσπαθούμε να βγάλουμε κάποιες τακτικές, ώστε να είμαστε έτοιμοι αύριο απέναντι στην ΑΕΚ.

Σάκοτα: "Είμαστε αισιόδοξοι"

Σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε, ωστόσο, δεν μας ενδιαφέρει αν θα βγούμε πρώτοι ή δεύτεροι. Αυτό που έχει σημασία είναι να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο".

TAGS EUROCUP ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ