EUROCUP

Μπαγκάτσκις: "Ποτέ ξανά τόσο σκληρός με τους παίκτες μου"

Μπαγκάτσκις: "Ποτέ ξανά τόσο σκληρός με τους παίκτες μου"

Ο προπονητής της Νίζνι, Άιναρς Μπαγκάτσκις, εξήγησε πως ουδέποτε υπήρξε τόσο σκληρός με τους παίκτες του όσο στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ! Ραντ: "Βελτιώσαμε την άμυνα και κερδίσαμε".

Η Νίζνι επικράτησε της ΑΕΚ με 86-79 και πλέον φιγουράρει στη δεύτερη θέση του ΣΤ' ομίλου , πίσω μόνο από την πρωτοπόρο Γαλατάσαραϊ. Για να συμβεί, όμως, αυτό, χρειάστηκε, το... ξέσπασμα του Άιναρς Μπαγκάτσκις στο ημίχρονο του αγώνα!

Ο προπονητής της Νίζνι ανέφερε μετά τη νίκη επί της "Ένωσης" στο "CEC Nagorny" πως "εξήγησα στους παίκτες μου ότι το κλειδί του αγώνα με την ΑΕΚ ήταν η επίθεση, ανεξάρτητα με την εικόνα που θα βγάζαμε στο αμυντικό κομμάτι. Στα πρώτα λεπτά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι κι έτσι επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να ξεφύγει στο σκορ. Στο ημίχρονο ήμουν πραγματικά σκληρός με τους παίκτες μου! Ποτέ ξανά δεν ήμουν τόσο σκληρός μαζί τους. Γι' αυτό είδαμε διαφορετική ομάδα μετά την ανάπαυλα".

Τους παίκτες της Νίζνι εκπροσώπησε ο Βίκτορ Ραντ, ο οποίος έκανε τη ζημιά στην ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα με 21 πόντους (2/3 βολ., 5/11 δίπ., 3/7 τρίπ.), 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 34'53": "Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κοντά στην εικόνα που θέλουμε να βγάζουμε στους αγώνες μας. Βελτιώσαμε την άμυνά μας και οι φίλαθλοι μας βοήθησαν να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι".

TAGS EUROCUP ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ