EUROCUP

Ήλθε ο Άρμστεντ, εκτός αποστολής ο Ανοσίκε

Ήλθε ο Άρμστεντ, εκτός αποστολής ο Ανοσίκε

Ο Μάλκολμ Άρμστεντ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ενώ ο Όου Ντι Ανοσίκε δεν ακολούθησε την αποστολή της "Ένωσης" στη Ρωσία για το παιχνίδι της Τετάρτης (18/11, 18:30) με την Κράσνι Όκτιαμπρ (PHOTOS).

Η αποστολή της ΑΕΚ αφίχθη στη Μόσχα για το παιχνίδι της Τετάρτης (18/11, 18;30) με την Κράσνι στο "Krylatskoye Sports Palace", εκεί όπου η "Ένωση" θέλει τη νίκη για να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στο LAST-32 του Eurocup.

Σε ό,τι αφορά τον Όου Ντι Ανοσίκε, ο 24χρονος Αμερικανός σέντερ δεν θα ενισχύσει την ΑΕΚ κόντρα στους Ρώσους. Αντίθετα, έμεινε στην Αθήνα ενώ οι δυο πλευρές συνεχίζουν να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη λύση της συνεργασίας τους. Μία υπόθεση που φαίνεται να εξελίσσεται σε σίριαλ δεδομένης της οικονομικής διαφοράς που υπάρχει την στιγμή αυτή.

Η απόφαση του Ντράγκαν Σάκοτα να αποτελέσει παρελθόν ο Ανοσίκε είναι δεδομένη, εξάλλου για αυτό και αποκτήθηκε ο Δημήτρης Μαυροειδής. Αυτό που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε και η "Ένωση" να μπορέσει να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του όσο και ο Αμερικανός σέντερ να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Ήδη εξάλλου βρίσκεται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων που παρακολουθούν την σχέση του με την ΑΕΚ για να κινηθούν ακολούθως για την απόκτησή του.

Ήλθε ο Άρμστεντ, εκτός αποστολής ο Ανοσίκε

Από 'κει και πέρα, ο νεοαποκτηθείς Μάλκολμ Άρμστεντ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για λογαριασμό της "Ένωσης". Λίγο μετά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", ο νέος Αμερικανός γκαρντ μίλησε για την έλευσή του στην "Ενωση". "Ξέρω για την ομάδα και ξέρω επίσης ότι ο κόσμος της είναι από τους πιο παθιασμένους στην Ευρώπη.

Θέλω να δώσω τα πάντα, τον καλύτερο εαυτό μου. Θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί για την ομάδα, είτε αυτό είναι μια καλή πάσα είτε να σκοράρω", κι όσο για το ποιους εκ των νέων του συμπαικτών γνωρίζει ο Άρμστεντ πρόσθεσε: "Ξέρω το Μαλίκ Χέρστον που ήταν στο Όρεγκον πριν από εμένα και τον Κρις Ουόρεν. Ελπίζω να έχουμε μια καλή συνεργασία, μεταξύ μας".

Ήλθε ο Άρμστεντ, εκτός αποστολής ο Ανοσίκε
TAGS EUROCUP ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ