EUROCUP

"Ανυπομονώ για τον Μαυροκεφαλίδη!"

"Ανυπομονώ για τον Μαυροκεφαλίδη!"

Ο σέντερ της Νίζνι, Ρασίντ Μαχάλμπασιτς, μίλησε για τον αυριανό (1/12, 18:30) αγώνα με την ΑΕΚ, θυμήθηκε τη βαριά ήττα των Ρώσων στο ΟΑΚΑ και δήλωσε ανυπόμονος για τη "μάχη" με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη (PHOTO).

Η Νίζνι και η ΑΕΚ διεκδικούν την πρόκρισή τους στο LAST-32 του Eurocup και ο Ρασίντ Μαχάλμπασιτς μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση στο "CEC Nagorny" ανάμεσα στις δυο ομάδες. Παρεμπιπτόντως, ο νικητής του ζευγαριού Νίζνι - ΑΕΚ προκρίνεται στην επόμενη φάση, σε περίπτωση ήττας της Χάποελ Ιερουσαλήμ από τη Γαλατάσαραϊ στο Ισραήλ.

"Πραγματικά θεωρώ ότι συμμετέχουμε στο πιο δύσκολο γκρουπ του Eurocup, λαμβάνοντας υπόψη τα ρόστερ, τα μπάτζετ, την εμπειρία και το ταλέντο των παικτών που αγωνίζονται στον ΣΤ' όμιλο. Η Γαλατάσαραϊ είναι η καλύτερη ομάδα. Φτάσαμε κοντά στο σημείο να τους κερδίσουμε στην Κωνσταντινούπολη όμως ήμασταν άτυχοι στα τελευταία λεπτά. Όλα μπορούν να αλλάξουν στο γήπεδό μας! Πλέον θα φιλοξενήσουμε την ΑΕΚ, που μας υποχρέωσε στην πιο βαριά ήττα μας, μέχρι στιγμής. Μιλάω για το παιχνίδι στην Αθήνα (σ.σ. 87-70). Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την εκδίκησή μας, όμως θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με την πρόσφατη αναμέτρηση με την Κράσνι Όκτιαμπρ. Η ΑΕΚ είναι πιο έμπειρη ομάδα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ανυπομονώ να παίξω κόντρα στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη!" ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο blog του στο eurocupbasketball.com ο 25χρονος σέντερ.

Η προαναγγελία των Ρώσων για τον αγώνα με την ΑΕΚ

TAGS EUROCUP ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ