EUROLEAGUE

Εύκολο έργο για Σιένα, Φενέρ

Εύκολο έργο για Σιένα, Φενέρ

Το πρόγραμμα της Euroleague της Τετάρτης περιλαμβάνει άλλα 4 παιχνίδια πέρα από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (19:15).

Στους αγώνες για το Group C, οι δύο ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογία με ρεκόρ 5-1, οι Σιένα και Φενερμπαχτσέ-Ούλκε, αναμένεται να περάσουν ένα ήσυχο βράδυ στις έδρες τους.

Την ίδια ώρα Κάχα Λαμποράλ και Χίμκι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο για το Group A.

Αναλυτικά:

Group A

17:15 BC Khimki vs. Partizan

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες στα τελευταία τρία παιχνίδια. Η μεν Χίμκι (2-4) έχει φύγει και στα τρία ηττημένη από το γήπεδο, την ώρα που η Παρτιζάν (4-2) μετράει 3/3 νίκες. Στο αγώνα του πρώτου γύρου στο Βελιγράδι, οι Σέρβοι επικράτησαν με 72-68.

21:30 Caja Laboral vs. Asseco Prokom


Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, η Κάχα Λαμποράλ (2-4) δεν έχει άλλα περιθώρια αποτυχίας απέναντι στην Πρόκομ (1-5). Από την μεριά τους οι Πολωνοί που άρχισαν την διοργάνωση με 5/5 ήττες, κατάφεραν μόλις την περασμένη αγωνιστική να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στην Χίμκι. Στο ματς της 2ης αγωνιστικής στην Πολωνία, οι Ισπανοί είχαν επικρατήσει με 80-73

Group C

20:15 Fenerbahce Ulker vs. Cibona

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η πρωτοπόρος Φενέρ (5-1) που υποδέχεται την μοναδική ομάδα ως τώρα της Euroleague η οποία δεν έχει νικήσει (0-6). Στον αγώνα του Ζάγκρεπ, οι Τούρκοι είχαν νικήσει με 73-68

22:00 Montepaschi Siena vs. Lietuvos Rytas

Δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η Σιένα (5-1) απέναντι στην Λιέτουβος Ρίγα που μετρά μόλις μία νίκη μετά από 6 αγωνιστικές (1-6). Στο ματς της 2ης αγωνιστικής στην Λετονία, οι Ιταλοί είχαν επικρατήσει με 79-75.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ