EUROLEAGUE

Έτοιμο το Βελιγράδι για τη διεξαγωγή της EuroLeague

EUROLEAGUE / ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πανέτοιμο να υποδεχθεί τις ομάδες της EuroLeague είναι το Βελιγράδι, με τον διευθυντή της Stark Arena να λέει ότι παίκτες, προπονητές και πρόεδροι θέλουν να ταξιδέψουν στη Σερβία για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι μέρες περνούν, η 25η Μαΐου που χαρακτηρίστηκε ως καταληκτική ημερομηνία για κάποια απόφαση πλησιάζει κι ο Ζόρντι Μπερτομέου πρέπει να ανακοινώσει αν η EuroLeague 2019/20 θα συνεχιστεί ή η σεζόν θα ακυρωθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού . Προς το παρόν κάποιοι πιστεύουν ότι θα δούμε τις ομάδες στα παρκέ, κάποιοι άλλοι δεν το θεωρούν ρεαλιστικό ενδεχόμενο, στο Βελιγράδι όμως δηλώνουν έτοιμοι για να αναλάβουν τη διεξαγωγή της υπόλοιπης διοργάνωσης μέχρι τον τελικό που θα αναδείξει τον νέο πρωταθλητή Ευρώπης.

" Η Λουμπλιάνα έκανε αίτηση την προηγούμενη εβδομάδα. Έχουμε προχωρήσει πολύ στο τεχνικό κομμάτι και δεν θέλω να ακουστεί κάπως, όμως η Λουμπλιάνα δεν έχει πολλά να επιδείξει. Το 1970 η Γιουγκοσλαβία κέρδισε εκεί τον παγκόσμιο τίτλο και φέτος γιορτάζονται τα 50 χρόνια, όμως στο μπασκετικό και το οργανωτικό κομμάτι το Βελιγράδι είναι η πόλη που αγαπούν όλες οι ομάδες. Μιλάω έχοντας γνώση. Όλοι οι παίκτες, όλοι οι προπονητές, όλοι οι πρόεδροι των ομάδων θέλουν να έρθουν στο Βελιγράδι και αυτό είναι το πλεονέκτημά μας. Είμαστε πανέτοιμοι για να τους υποδεχθούμε" δήλωσε ο Γκόραν Γκρμπόβιτς, ο διευθυντής της Σταρκ Αρίνα των 18.386 θεατών.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ