EUROLEAGUE

Έρχονται τα παιχνίδια της One Team

Έρχονται τα παιχνίδια της One Team

Όλοι οι παίκτες της Turkish Airlines Euroleague έρχονται μαζί αυτή τη βδομάδα ώστε να γιορτάσουν τα παιχνίδια One Team. Ετοιμαστείτε!

Η Euroleague, o παγκόσμιος ηγέτης στο Sports Management, συνεχίζει να αναπτύσσει και να οργανώνει διαγωνισμούς, εκδηλώσεις και προγράμματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, όπως και εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες.

Ιδρύθηκε το 2000, όντας μία σπουδαία ευρωπαϊκή ανακάλυψη όσον αφορά το ιδιωτικό οργανωτικό μοντέλο στην Ευρώπη στον τομέα του αθλητισμού. Η Euroleague διαχειρίζεται τις δύο μεγάλες διοργανώσεις, την Turkish Airlines Euroleague και το Eurocup, όπως και το τουρνουά U-18 που αφορά το adidas NEXT GENERATION TOYRNAMENT.

Κάθε χρόνο, και συγκεκριμένα κάθε άνοιξη, αναδεικνύονται οι νέοι Πρωταθλητές σε Άνδρες και Νέους, σε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ και εκδηλώσεις. H Euroleague προσφέρει την τεχνογνωσία των ηγετών της βιομηχανίας μέσω σεμιναρίων, συνόδους κορυφής και πρόγραμμα σπουδών, για μία άρτια εξειδίκευση.

Η Euroleague ξεκίνησε την πρωτοποριακή εταιρική κοινωνική ευθύνη με το πρόγραμμα One Team, που συμπεριλαμβάνει 32 ομάδες και παγκόσμιους φήμης εταίρους, από 14 χώρες. Οι δραστηριότητες έχουν φτάσει τους 10.000 συμμετέχοντες.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ