EUROLEAGUE

Enjoy the flight στην Euroleague

Enjoy the flight στην Euroleague

Η Euroleague παρουσίασε τη νέα καμπάνια της για την προβολή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον τίτλο "Enjoy the flight". Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι μεταξύ των κεντρικών προσώπων (pic & vid).

Η Euroleague εξαπλώνεται, διευρύνεται και μεγαλώνει. Στόχος της είναι κάθε χρόνο να κάνει ένα βήμα παραπάνω προκειμένου να φτάνει σε περισσότερα σπίτια, να την παρακολουθεί περισσότερος κόσμος και να γιγαντωθεί ακόμη περισσότερο. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η καμπάνια "Enjoy the flight" που "τρέχει" το τελευταίο διάστημα, με στόχο την προώθηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μιλώντας για την όλη προσπάθεια, ο Υπεύθυνος Marketing της Turkish Airlines, Ραφέτ Φατίχ Οζγκούρ, δήλωσε πως " μοιραζόμαστε τον ίδιο ενθουσιασμό για τη δύναμη της... πτήσης με την Euroleague, γι αυτό είμαστε βασικός χορηγός της και ανυπομονούμε να κάνουμε προοδευτικά βήματα μαζί της και με τους φιλάθλους που την παρακολουθούν".

Από την πλευρά του, ο Ροζέρ Κιεράλτο, Υπεύθυνος Εξέλιξης της Euroleague, ανέφερε πως " πηγαίνουμε χέρι χέρι με την Turkish Airlines από το 2010, επομένως το "Flight Time" περιγράφει ιδανικά τη δέσμευση να προχωράμε μαζί".

Enjoy the flight στην Euroleague
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ