EUROLEAGUE

Εμπιστοσύνη σε Ολυμπιακό και... Ρίβερς

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα αποτελέσματα των δύο polls του Sport24.gr για το ντέρμπι των "αιωνίων" στην EuroLeague, για τον νικητή και τον πρώτο σκόρερ.

Το δεύτερο ντέρμπι της σεζόν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Superfoods είναι προ των πυλών, αυτή τη φορά για την EuroLeague. Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται τους "πράσινους", που θέλουν να επαναλάβουν το προ μηνός κατόρθωμά τους (για το πρωτάθλημα) και να φτάσουν τις πέντε νίκες σε έξι αγώνες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Σύμφωνα με τους αναγνώστες του Sport24.gr μάλιστα, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι το φαβορί. Οι "ερυθρόλευκοι" συγκέντρωσαν το 65% των 3.882 ψήφων στην σχετική ψηφοφορία που "έτρεξε" σήμερα (10/11), με τους "πράσινους" να παίρνουν το 35% των προτιμήσεων.

Σε ό,τι αφορά στον πρώτο σκόρερ του αγώνα, ο Κέι Σι Ρίβερς νίκησε στο νήμα τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods συγκέντρωσε 26% με τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού να είναι ελάχιστα πιο πίσω με 24%. Την πεντάδα κλείνουν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ (17%), Νίκος Παππάς (13%) και Χόλις Τόμπσον (10%).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ