EUROLEAGUE

Έξαλλος ο Μάικ Τζέιμς με την επίθεση στον Λαμόνικα

Έξαλλος ο Μάικ Τζέιμς με την επίθεση στον Λαμόνικα
CSKA MOSCOW / TWITTER

Ο Μάικ Τζειμς πήρε θέση για την επίθεση που δέχτηκε ο Λουίτζι Λαμόνικα μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα. Έξαλλος ο Αμερικανός γκαρντ για το καταδικαστέο συμβάν.

Οι διαιτητές του αγώνα Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους μετά το τέλος του αγώνα, ενώ βρίσκονταν σε ταξί που τους μετέφερε στο ξενοδοχείο τους. Τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ο Λουίτζι Λαμόνικα.

Συγκεκριμένα, μετά το φινάλε του ματς που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, οι διαιτητές δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους (οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκι), ενώ μετέβαιναν με ταξί στο ξενοδοχείο τους (Divani Palace Acropolis).

Στο ταξί, εκτός από τους διαιτητές της αναμέτρησης, βρισκόταν ακόμη και ο Νίκος Πιτσίλκας, παρατηρητής διαιτησίας της EuroLeague. To περιστατικό έλαβε χώρα επί της Λεωφόρου Κηφισίας, στα Σίδερα Χαλανδρίου.

Ο Παναθηναϊκός, με ανακοίνωσή του, καταδίκασε την επίθεση στον Ιταλό διαιτητή, ενώ ποστάρισμα έκανε και ο Αμερικανός γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και άλλοτε του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς.

"Προσεύχομαι για ταχεία ανάρρωση. Δεν υπάρχει χώρος στο άθλημά μας ή στη λίγκα για τέτοιες πράξεις βίας. Όποιοι εκεί έξω επέλεξαν να χτυπήσει κάποιον που προσωπικά θεωρώ φίλο μου, θα πρέπει να αισθάνονται ντροπή. Δουλειά των φιλάθλων είναι να δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα στα γήπεδα. Γίνομαι έξαλλος όταν τα πράγματα πηγαίνουν λάθος και χαίρομαι όταν τα πράγματα πηγαίνουν σωστά. Ποτέ δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με σωματική βία οι καταστάσεις. Τραγικό, απλά τραγικό", έγραψε ο Τζέιμς, συνοδεύοντας το μήνυμά του με μια φωτογραφία του Λαμόνικα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ