EUROLEAGUE

Εξαλλος ο Αταμάν στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, απάντησε η Μακάμπι

Εξαλλος ο Αταμάν στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, απάντησε η Μακάμπι

Εκνευρισμένοι από τους εξονυχιστικούς ελέγχους στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ είναι οι άνθρωποι της Αναντολού Εφές, με τη Μακάμπι να απαντά πως περνάει από την ίδια διαδικασία κάθε φορά που γυρίζει από την Τουρκία.

Με... περιπετειώδη τρόπο έφτασε η αποστολή της Αναντολού Εφές στο Τελ Αβίβ, καθώς τα μέλη της χρειάστηκε να περάσουν από εξονυχιστικό έλεγχο από τις αρμόδιες αρχές του Ισραήλ. Ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος από τη διαδικασία και φώναζε πως " είναι ασέβεια προς το μέρος μας", ενώ οι παράγοντες της ομάδας της Κωνσταντινούπολης έδωσαν και συνέχεια καθώς θεώρησαν ότι υπήρξε δόλος ώστε να "ενοχληθούν" εν όψει του αυριανού (4/3 στις 21:15) σπουδαίου αγώνα με τη Μακάμπι.

Λίγη ώρα μετά και ενώ το θέμα απέκτησε διαστάσεις, η Μακάμπι ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter πως: " Σε απάντηση στα δημοσιεύματα, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής: όπως όλοι γνωρίζουν, ο έλεγχος ασφαλείας στην Κωνσταντινούπολη διενεργείται από το τουρκικό προσωπικό ασφαλείας που βρίσκεται στο αεροδρόμιο. Αυτοί πραγματοποίησαν τους ελέγχους στην αποστολή της Αναντολού Εφές στο δρόμο της προς το Ισραήλ. Θέλουμε επίσης να σημειώσουμε ότι περνάμε ακριβώς από την ίδια έρευνα κατά την επιστροφή μας από την Κωνσταντινούπολη. Κατά την άφιξή τους στο Ισραήλ, τους υποδέχθηκε εκπρόσωπος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως συμβαίνει με κάθε ομάδα που έρχεται για να παίξει στη χώρα".

Η Αναντολού Εφές είναι πρώτη στην κανονική περίοδο της EuroLeague με ρεκόρ 23-3, ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι τέταρτη με ρεκόρ 18-8, πάνω από την πέμπτη ΤΣΣΚΑ Μόσχας του 17-9.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ