EUROLEAGUE

Εκανε "σεφτέ" και η Γαλατάσαραϊ

Εκανε "σεφτέ" και η Γαλατάσαραϊ

Η Γαλατάσαραϊ “ανεβαίνει” και αυτό δεν φάνηκε μόνο από τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Δείτε το video που ετοίμασε η EuroLeague για την τουρκική ομάδα, καθώς και τις καλύτερες φάσεις της χθεσινής βραδιάς.

Μετά τη συμπλήρωση πέντε αγωνιστικών μόνο μία ομάδα δεν μετρούσε ούτε μία νίκη στην EuroLeague: η Γαλατάσαραϊ. Όχι πια. Η τουρκική ομάδα έκανε “σεφτέ” κόντρα στον Ολυμπιακό και έστω και τελευταία, προστέθηκε κι αυτή στη στήλη με τις νίκες της γενικής κατάταξης, βλέποντας πλέον με άλλο μάτι τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Δείξαμε τα πρώτα καλά σημάδια την προηγούμενη εβδομάδα στη Μαδρίτη και σημειώσαμε μία σημαντική νίκη για το τουρκικό πρωτάθλημα” τόνισε μετά το ματς ο Εργκίν Αταμάν, βλέποντας την ομάδα του να πετυχαίνει για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν διαδοχικές νίκες σε Ευρώπη και Τουρκία! Έπειτα από έξι αγωνιστικές στην EuroLeague η Γαλατά μετράει μία νίκη και πέντε ήττες, ενώ στο τουρκικό πρωτάθλημα έχει ρεκόρ 4-1. Καταπώς φαίνεται, πάντως, βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θα είναι ολοένα και πιο επικίνδυνη από εδώ και στο εξής.

Στα videos που ακολουθούν, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις κορυφαίες φάσεις...

Καμία φάση από τα χθεσινά παιχνίδια δεν ήταν σημαντικότερη από την τάπα που έκανε ο Αλεξ Τάιους στο τρίποντο που επιχείρησε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ένα μπλοκ, ένα ματς...

Το κάρφωμα της βραδιάς ανήκει στον Επε Ούντο, που πόσταρε τον προσωπικό του αντίπαλο και στην ίδια φάση κέρδισε και φάουλ.

Δεύτερη φάση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αλεξ Τάιους, αυτή τη φορά ως εκτελεστής. Δημιουργός; Ο Σινάν Γκιουλέρ...

Τελευταία φάση, αλλά και καλύτερη. Τρεις παίκτες της Ρεάλ κάνουν ένα καταπληκτικό τρίγωνο, σε μία φάση που καταλήγει σε κάρφωμα του Αντονι Ράντολφ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ