EUROLEAGUE

"Έφυγε" ο Νέιτ Χάφμαν

"Έφυγε" ο Νέιτ Χάφμαν
INTIME SPORTS

Η περιπέτεια του Νέιτ Χάφμαν ολοκληρώθηκε, δυστυχώς με αρνητικό τρόπο. Ο άλλοτε σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ άφησε την τελευταία του πνοή, νικημένος από τον καρκίνο.

Ανήμερα της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου της Euroleague, ένας από τους κορυφαίους σέντερ όλων των εποχών στη διοργάνωση, άφησε την τελευταία του πνοή. Ο Νέιτ Χάφμαν δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο, από την οποία νικήθηκε το πρωί της Πέμπτης (15/10).

Ο άλλοτε σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε γνωστοποιήσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε πριν από μερικές ημέρες, σκορπώντας την θλίψη σε όλο τον μπασκετικό κόσμο της υφηλίου. Πρόκειται άλλωστε για μία χαρακτηριστική φιγούρα της Euroleague, όπου διέπρεψε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με τη φανέλα της "ομάδας του λαού". Λίγες ημέρες μετά τη γνωστοποίηση της περιπέτειάς του, μίλησε μάλιστα δημόσια για το χρονοδιάγραμμα που προβλεπόταν από τους γιατρούς.

" Δεν μου μένει πολύς χρόνος. Έχω έξι με δώδεκα μήνες ζωής ", τόνισε. Η μοίρα όμως δεν του επέτρεψε να ζήσει τόσο, αφού απεβίωσε δύο εβδομάδες αργότερα. Γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1975 στο Μπατλ Κρικ Ρίβερ του Μίσιγκαν, ενώ στην καριέρα του, αγωνίστηκε σε Αϊντάχο Στάμπιντ (NBDL), Φουενλαμπράδα (Ισπανία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) και Τορόντο Ράπτορς (ΝΒΑ), κατακτώντας με τους Ισραηλινούς την Σουπρολίγκα το 2001. Ο

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ