EUROLEAGUE

Ρεσιτάλ απίστευτων πτήσεων -η μια από την Ράιτ!

Ρεσιτάλ απίστευτων πτήσεων -η μια από την Ράιτ!

Αν τυχόν δεν είδατε τι έγινε την Πέμπτη (4/12) ή αν θέλετε να παρακολουθήσετε συγκεντρωμένα τα καλύτερα της βραδιάς, δεν έχετε παρά να προχωρήσετε στα ενδότερα (videos).

Πολλά και ενδιαφέροντα συνέβησαν, όπως κάθε αγωνιστική ημέρα της Euroleague και στην πρώτη... δόση της 8ης αγωνιστικής που ολοκληρώνεται σήμερα (5/12). Φυσικά και δεν έλειψαν οι εντυπωσιακές φάσεις και φυσικά εμείς είμαστε εδώ για να σας τις παρουσιάσουμε. Ξεκινάμε;

Ο Νομπέλ Μπονγκού Κολό πετάχθηκε από το πουθενά, έπειτα από άστοχο τρίποντο συμπαίκτη του και κάρφωσε με δύναμη στο καλάθι της Μάλαγα, για να γίνει το video με το καλύτερο κάρφωμα.

Ο Μπερκ Ουγκουρλού έφυγε στον αιφνιδιασμό και πλήρωσε τα... ατίθασα νιάτα (και την απειρία) με μια μεγαλοπρεπέστατη τάπα που του έριξε ο Τζούλιαν Ράιτ, στην επίσκεψη του Παναθηναϊκού στην Ulker Sports Arena.

Η Μακάμπι είχε δυο παίκτες στα καλύτερα της ημέρας. Τον Τζέρεμι Πάργκο για την ψιλοκρεμαστή πάσα στον Μπράιαν Ραντλ που έγινε καλάθι και φάουλ και... τον Ραντλ να κλέβει από τον Λέον Ραντόσεβιτς, για έναν ακόμα αιφνιδιασμό της παρέας του στο ματς με την Άλμπα.

Η καλύτερη φάση του πρώτου μισού της 8ης αγωνιστικής ήταν φυσικά το σουτ που διαμόρφωσε αποτέλεσμα, την Τρίτη (3/12), υπέρ της Αρμάνι, ενώ έστειλε την Μπάγερν Μονάχου στο Eurocup. Ήταν αυτό του Ντάνιελ Χάκετ.

Στις ειδικές αναφορές σαφέστατα και υπήρξε το ρεκόρ άμυνας που έκανε η Αναντολού Εφές, στην επίσκεψη της στο Κάουνας. Ή αν προτιμάτε, το αρνητικό ρεκόρ της Ζάλγκιρις, σε ό,τι αφορά την επίθεση σε μια περίοδο.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ