EUROLEAGUE

Ώρα για ανασύνταξη!

Ώρα για ανασύνταξη!

Τα νέα δεδομένα του παιχνιδιού μετά τη ζόρικη 13η αγωνιστική. O "ειδικός" EFC The Blog αναλύει τα δεδομένα και προσπαθεί να σε βγάλει από τον δύσκολο δρόμο.

Του Νότη Φιλιππίδη

Το Fantasy Challenge πλησιάζει στα μισά του και έχοντας διανύσει ήδη τρεις αγωνιστικές στο TOP 16, υπάρχει ένα πιο ασφαλές δείγμα για τους παίκτες που θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτό, όπως και για αυτούς που έχουν αφήσει τις καλές τους εμφανίσεις πίσω στο 2015.

Καταρχήν, ΕΔΩ είναι το νέο σας εργαλείο. Το " Players Radar Chart".

Η αγωνιστική που προηγήθηκε ήταν μια αγωνιστικά με συνολικά χαμηλά σκορ και πολλούς παίκτες-κλειδιά, να μην αποδίδουν και άλλους να μένουν εκτός παρκέ, όπως ο De Colo, για τον οποίο έγινε γνωστό ότι δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην Μπαρτσελόνα μόλις μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Ευτυχώς να λέμε βέβαια, που το ματς αυτό ήταν το πρώτο της αγωνιστικής.

Η θέση του Γάλλου γκαρντ της ΤΣΣΚΑ πάντως είναι αυτή που ξεχωρίζει έως τώρα στο TOP 16, όσον αφορά τουλάχιστον τους κορυφαίους παίκτες της, αφού οι τρεις κορυφαίοι περιφερειακοί (De Colo, Delaney, Shved) είναι και οι τρεις καλύτεροι παίκτες της διοργάνωσης στο TOP 16, μέχρι στιγμής. Παράλληλα βέβαια, σε αντίθεση με τις άλλες θέσεις, στην περιφέρεια έχουν προκύψει και ενδιαφέρουσες, φθηνότερες περιπτώσεις παικτών.

Διαβάστε εδώ την υπόλοιπη ανάλυση

Point Guards
Thomas Heurtel (Efes) - 73,9

Ώρα για ανασύνταξη!


Ο Γάλλος εμφανίζεται ελαφρώς πιο ...υποτονικός στο TOP 16 , σε σχέση με την regular season κι όχι ασφαλώς γιατί έχει κάποιο χαμηλό μέσο όρο ράνκινγκ (16), αλλά γιατί δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ιδιαίτερα και να σημειώσει μεγάλες επιδόσεις στα θεωρητικά πιο εύκολα εντός έδρας παιχνίδια με Ερυθρό Αστέρα και Νταρουσάφακα. Ο Granger δείχνει να ανεβάζει στροφές όλο και περισσότερο, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί όσο ο Heurtel δεν ξεφεύγει από τα διψήφια σκορ.

Milos Teodosic (CSKA) - 72
Παρά την απουσία του De Colo από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, δεν κατάφερε να σημειώσει κάποια πολύ σπουδαία επίδοση, αλλά αυτό δικαιολογείται πλήρως, αφού ο Σέρβος αγωνίστηκε με πέντε ενέσεις στο συγκεκριμένο ματς. Παρουσιάζεται ιδιαίτερα σταθερός στο TOP 16 μέχρι στιγμής, με μέσο όρο 19,7 index rating, επομένως, σαφώς και παραμένει μια από τις πλέον κορυφαίες επιλογές της θέσης ενόψει και της αναμέτρησης με την Λαμποράλ στην Ισπανία.

Δείτε εδώ τις υπόλοιπες επιλογές

Shooting Guards & Small Forwards

Nando De Colo (CSKA) - 98,5
Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Λαμποράλ. Αντί να περιμένετε βέβαια μέχρι την τελευταία στιγμή για άλλη μία αγωνιστική για τη συμμετοχή ή όχι του Γάλλου, μπορείτε να σχεδιάσετε την ομάδα σας και χωρίς αυτόν, δεδομένου ότι η τιμή του είναι αρκετά υψηλή, ακόμα και για τα δικά του δεδομένα.

Malcolm Delaney (Lokomotiv) - 89,5

Ώρα για ανασύνταξη!


Μετά τα δύο συνεχόμενα MVP, Προσγειώθηκε στο αρκετά πιο θνητό 10 index rating στη αναμέτρηση μέσα στην Φενερμπαχτσέ, ωστόσο κάθε άλλο παρά θα πρέπει να σας πτοεί για έναν εκ των ποιοτικότερων φαντασιακών παικτών της χρονιάς, όταν έχει μέσο όρο 27,7 ράνκινγκ στο TOP 16 και η Λοκομοτίβ αγωνίζεται εντός έδρας αυτή την εβδομάδα, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Δείτε εδώ τις υπόλοιπες επιλογές

Power Forwards & Centers

Ioannis Bourousis (Laboral) - 88,6
Παρουσιάστηκε εξαντλημένος στο ματς μέσα στην Μόσχα με την Κίμκι, αγωνιζόμενος για μικρό χρονικό διάστημα και με το 6 index rating που σημείωσε, η τιμή του υπέστη κι άλλη καθίζηση, αφού πλέον βρίσκεται στα 88,6 κρέντιτς. Ούτε στην ACB έδειξε απόλυτα έτοιμος κι έτσι είναι άγνωστο το πως θα παρουσιαστεί απέναντι στην άλλη ρωσική ομάδα του ομίλου, την ΤΣΣΚΑ. Εντός έδρας πάντως, ο Μπουρούσης δεν έχει συναντήσει κάποια ιδιαίτερη φαντασιακή δυσκολία φέτος.

Gustavo Ayon (Real) - 84,2

Ώρα για ανασύνταξη!


Άλλο ένα ματς που έκανε πάρτυ ο Μεξικανός ψηλός, ήταν το εντός έδρας παιχνίδι με την Ζαλγκίρις, όπου είχε 16 πόντους, 15 ρημπάουντ και 30 index rating. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αποτελεί την πρώτη επιθετική επιλογή της Ρεάλ, ελλείψει και των Fernandez και Llull, το κλάσικο όμως κρύβει αρκετές δυσκολίες, λόγω όχι μόνο του Tomic, αλλά της συνολικά γεμάτης γραμμής ψηλών της Μπαρτσελόνα.

Δείτε εδώ τις υπόλοιπες επιλογές

Ελάτε στην παρέα του EFC The Blog στο Facebookκαι ακολουθήστε στο Twitterγια τραυματισμούς, απουσίες, προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ