EUROLEAGUE

Το παιχνίδι "ανάβει" για τα καλά

Το παιχνίδι "ανάβει" για τα καλά

Νέα εβδομάδα, νέες προκλήσεις, ακόμη περισσότερη ένταση στο Euroleague Fantasy Challenge. O "ειδικός" της στήλης, αναλύει τα δεδομένα.

Η μάχη έχει ανάψει για τα καλά, το παιχνίδι μπαίνει σιγά σιγά στην τελική του ευθεία και χρειάζεται προσοχή. Δεν χρειάζονται μεγάλα ρίσκα, αν είστε ψηλά, αλλά σύνεση και προσεκτικές επιλογές. Η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα είναι επικίνδυνη.

Του Νότη Φιλιππίδη

Point Guards

Τέιλορ Ρότσεστι (Νίζνι) - 89,6

Εμφανίστηκε με λίγο πιο σβηστές τις μηχανές απέναντι στην Φενερμπαχτσέ, κάτι αναμενόμενο ίσως, αφού έλειπαν δύο από τους υπόλοιπους τρεις σημαντικότερους παίκτες της ομάδας, με την πίεση έτσι να αυξάνεται περισσότερο. Από την άλλη όμως, η Νίζνι ενισχύθηκε στην περιφέρεια, με τους Μέκελ και Κούκσικς κι ίσως ο πρώτος να είναι ένας λόγος που ο Αμερικανός αγωνίστηκε λιγότερο από το συνηθισμένο. Το 16 βέβαια για οποιονδήποτε άλλο παίκτη θα ήταν ένα καλό σκορ. Το ότι για τον Ρότσεστι φαίνεται μικρό, δείχνει όχι μόνο την φαντασιακή του κλάση (μόνο για τον Μαριάνοβιτς θα μπορούσε επίσης να θεωρηθεί επίσης μικρό το 16), αλλά και την επιβεβλημένη απουσία του από οποιοδήποτε rotation, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ) - 72,4

Παρουσιάστηκε ξανά κατώτερος των περιστάσεων, όπως βέβαια ολόκληρη η περιφέρεια της ΤΣΣΚΑ, θέτοντας έτσι εν αμφιβόλω την παρουσία του στο TOP-2 της θέσης. Το επόμενο παιχνίδι με την Εφές είναι και το πλέον καθοριστικό, καθώς, δεδομένου του αυξημένου επιπέδου δυσκολίας του, θα δείξει κατά πόσο ο Τεόντοσιτς συνεχίζει να πραγματοποιεί μια εκπληκτική σεζόν, ή βρίσκεται σε παρατεταμένο, φαντασιακό τουλάχιστον, ντεφορμάρισμα και ως εκ τούτου, θα χρήζει πώλησης, δεδομένης της μεγάλης τιμής του.

Σέρχιο Ροντρίγκεζ (Ρεάλ) - 60,4

Το παιχνίδι "ανάβει" για τα καλά

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες μέσα στη μισοδιαλυμένη Γαλατασαράι και κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται ούτε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Άλμπα, όπου θα έχει την ευκαιρία να δώσει ένα σκορ κοντά στο 20, αποτελώντας έτσι μια από τις πλέον ενδεδειγμένες επιλογές για την αγωνιστική.

Άλεξ Ρένφροε (Άλμπα) - 56

Ιδιαίτερα πληθωρική εμφάνιση από τον Αμερικανό απέναντι στην Ζαλγκίρις, δεν απείχε και πάρα πολύ από το triple double, έχοντας 10 πόντους, 7 ρημπάουντ και 8 ασσίστ (μαζί με 4 κλεψίματα και 5 λάθη), συνεχίζοντας εντυπωσιακά μετά το 30άρι μέσα στην Βαρκελώνη. Αυτή την εβδομάδα η Άλμπα επιστρέφει στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει την Ρεάλ, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν δύο εύκολα εντός έδρας παιχνίδια, με Γαλατασαράι και Ερυθρό Αστέρα.

Τόμας Ερτέλ (Εφές) - 55,3

Δεν ξεκίνησε καλά στον αγώνα με την Μάλαγα, πήρε όμως εντυπωσιακά τα πάνω του στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν αυτός που έβαλε ξανά την Εφές στο παιχνίδι. Πλέον τρέχει σερί τριών σκορ μεγαλύτερων του 20, κάτι που είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό, ωστόσο τα εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας που έχει κατά τη διάρκεια αυτού του μικρού σερί είναι ούτως ή άλλως λογικό να πέσουν κάποια στιγμή, πόσο μάλλον όταν ο επόμενος αντίπαλος είναι η ΤΣΣΚΑ μέσα στην Μόσχα, κάτι βέβαια που εγκυμονεί και περαιτέρω κινδύνους για τον Γάλλο.

Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός) - 54,5

Το παιχνίδι "ανάβει" για τα καλά
INTIME SPORTS

Άλλη μια γεμάτη εμφάνιση από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, διευρύνοντας έτσι κι άλλο το σερί των πολύ θετικών του εμφανίσεων. Εδώ και εβδομάδες, ο Διαμαντίδης αποτελεί ένα ...υπερπολυτελέστατο "μαξιλαράκι" ασφαλείας, που μπορείτε να αξιοποιήσετε, επενδύοντας περισσότερα κρέντιτς σε άλλες θέσεις, δίχως να χάσετε σε σκορ.

Ντάριους Άνταμς (Λαμποράλ) - 41,8

Πραγματοποίησε απίστευτη εμφάνιση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, βρίσκοντας με κάθε απίθανο τρόπο το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι. Το προηγούμενο αρνητικό του ράνκινγκ μέσα στην Φενερμπαχτσέ είχε ρίξει τις μετοχές του στο fantasy, μετά από ένα καλό σερί διψήφιων σκορ, ωστόσο αυτές ανέβηκαν και πάλι κατακόρυφα κι έτσι, είναι λογικό ο Αμερικανός να απασχολήσει την ομάδα σας κι ας είναι πιο πιθανό να επιστρέψει στα πιο ...φυσιολογικά διψήφια σκορ της προηγούμενης περιόδου.

Γκαλ Μέκελ (Νίζνι) - 34,5

Θετικό ντεμπούτο για τον Ισραηλινό στο παιχνίδι, έδειξε ότι μπορεί να συμπληρώσει τον Ρότσεστι στην περιφέρεια της Νίζνι τόσο με το σκοράρισμα όσο και με τις ασσίστ. Φυσικά, το μόλις ένα δείγμα είναι κάτι παραπάνω από ρευστό, ωστόσο έχει ενδιαφέρον η περίπτωσή του, ως υποτιμημένος μάλιστα, λόγω τιμής.

Shooting Guards & Small Forwards

Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ) - 82,3

Έσωσε την παρτίδα στο τέλος του αγώνα με την Λαμποράλ, δίνοντας έτσι το πολύ αξιοπρεπές 14, αγωνιζόμενος για κάτι περισσότερο από 20 λεπτά. Οι μεγάλες εμφανίσεις πλέον είναι πιθανότερο να αποτελέσουν την εξαίρεση και όχι τον κανόνα κι έτσι ο Γάλλος είναι αυτή τη στιγμή αρκετά ακριβός, ενόψει όχι μόνο της Εφές (όπου βέβαια είχε πραγματοποιήσει την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στον πρώτο γύρο), αλλά και της συνέχειας που ακολουθεί.

Νεμάνια Μπιέλιτσα (Φενερμπαχτσέ) - 78,4

Δικαίωσε κάθε προσδοκία στην αναμέτρηση με την Νίζνι, αφού απογείωσε το ράνκινγκ του (26), σημειώνοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοσή του στο TOP 16. O δεύτερος ακριβότερος πλέον ...περιφερειακός του παιχνιδιού έχει δύσκολη αποστολή αυτή την εβδομάδα, μέσα στο ΣΕΦ, αλλά η παροιμιώδης σταθερότητά του δεν σας επιτρέπει να τον συμπεριλάβετε στις αλλαγές σας.

Ρούντι Φερνάντεζ (Ρεάλ) - 76,1

Δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που δεν εντυπωσιάζει (ούτε και απογοητεύει βέβαια) και κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο να συμβεί απέναντι και στην Άλμπα, αφού προφανώς η Ρεάλ μπορεί να επικρατήσει εύκολα, χωρίς κάποια ιδιαίτερη συμβολή από τον Ισπανό. Αυτό βέβαια δεν περιορίζει το ταβάνι του Ρούντι.

Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός) - 74,9

Μεγάλο ματς για τον Ολυμπιακό, που απέναντι στην Φενερμπαχτσέ παίζει ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των πλέι οφ κι αυτός από μόνος του είναι ένας παράγοντας που λειτουργεί υπέρ του Σπανούλη, ώστε να συνεχίσει το σερί των μεγάλων σκορ που τρέχει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Σαφώς, ένα ντέρμπι έχει πάντα τα ρίσκα του, αλλά αν είναι να πάρετε κάποιο, τότε η επιλογή του Έλληνα γκαρντ είναι η πλέον ενδεδειγμένη.

Ντέβιν Σμιθ (Μακάμπι) - 73,6

Τα δύο συνεχόμενα πολύ μικρά, για τα δεδομένα του, σκορ, σε συνδυασμό με τον αγώνα μέσα στην Μπαρτσελόνα, φέρνουν τον Σμιθ στην πόρτα της εξόδου της ομάδας σας, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι σε 8 ματς στο TOP 16 έως τώρα, έχει δώσει μόνο σε 3 σκορ μεγαλύτερο του 14 (το αντίστοιχο ποσοστό της κανονικής περιόδου ήταν 8/9).

Τζάστιν Κάρτερ (Γαλατασαράι) - 55,5

Το παιχνίδι "ανάβει" για τα καλά

Δυσκολεύτηκε περισσότερο, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, απέναντι στην Ρεάλ, ωστόσο δεν απογοήτευσε με το ράνκινγκ που πέτυχε (9). Επόμενος αντίπαλος ο Ερυθρός Αστέρας και ο μεγάλος χρόνος συμμετοχής που προβλέπεται να πάρει, λόγω και των προβλημάτων της ομάδας του, του εγγυάται ένα τουλάχιστον αξιόλογο σκορ.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (Μάλαγα) - 51,8

Μετά το μοναδικό του μονοψήφιο ράνκινγκ στο TOP 16, ακολούθησε η καλύτερή του φετινή εμφάνιση, απέναντι στην Εφές κι έτσι ο Λιθουανός παραμένει μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις της θέσης αυτή τη στιγμή, ενώ έχει να αντιμετωπίσει την Μιλάνο εκτός έδρας, παιχνίδι δηλαδή που σε καμιά περίπτωση δεν είναι αποτρεπτικό ώστε να τον εντάξετε στην ομάδα σας.

Αντρέι Κιριλένκο (ΤΣΣΚΑ) - 50,6

Είναι φανερά ανέτοιμος, ακόμα κι έτσι όμως, κατάφερε να δώσει διψήφιο ράνκινγκ μέσα στην Λαμποράλ (τη στιγμή που οι μέχρι πρότινος βεντέτες της ομάδας δεν τα πήγαιναν και πολύ καλύτερα). Προφανώς, είναι θέμα χρόνου να μπει στην ομάδα σας. Παραμένει αρκετά υπερτιμημένος, οπότε θεωρητικά η καλύτερη στιγμή γι' αυτό θα είναι είναι η επόμενη εβδομάδα. Ίσως όμως αυτή τη φορά να αξίζει το ρίσκο...

Ρέτζι Ρέντινγκ (Άλμπα) - 48,5

"Ξεσάλωσε" απέναντι στην Ζαλγκίρις, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, η οποία τον ανέδειξε σε MVP της αγωνιστικής. Ακόμα κι αν παραμένουν οι απουσίες της Άλμπα βέβαια, τα πράγματα δυσκολεύουν μέσα στην Μαδρίτη απέναντι στην Ρεάλ κι έτσι ο Ρέντινγκ εξακολουθεί να αποτελεί ρίσκο, αφού δεν αποτελεί και υπόδειγμα σταθερότητας έως τώρα στη χρονιά.

Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα) - 45,5

Δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεδομένων των πρόσφατων τραυματισμών του, έχοντας σημειώσει τρία διψήφια ράνκινγκς σε τρία παιχνίδια στο TOP 16. Δεν έχει το ταβάνι του Κιριλένκο, ώστε να αποτελέσει κάποια τρομερή επένδυση, ωστόσο σίγουρα μπορεί να βρεθεί ψηλότερα, πόσο μάλλον όταν η Μπαρτσελόνα μόνο εξασφαλισμένο δεν έχει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των πλέι οφ κι άρα χρειάζεται τον αρχηγό της.

Φαμπιάν Κοσέρ (Λαμποράλ) - 41,2

Το εντυπωσιακό TOP 16 συνεχίζεται για τον Γάλλο, που εξακολουθεί να δίνει, κατά κύριο λόγο, σκορ μεγαλύτερα από αυτά που αντιστοιχούν στην αξία του, η οποία βέβαια έχει αυξηθεί κατά πολύ, σε σχέση με την αρχή της φάσης. Το θετικότερο όλων ίσως είναι ότι δεν φαίνεται να επηρεάζεται από έδρες και αντιπάλους και δείχνει ικανός να δώσει σκορ οπουδήποτε, όπως βέβαια και μέσα στην Νίζνι, αυτή την αγωνιστική.

Αλεσάντρο Τζεντίλε (Μιλάνο) - 39,6

Ήταν ασταμάτητος απέναντι στον Ολυμπιακό, στην επανεμφάνισή του μετά από τέσσερις αγωνιστικές, κερδίζοντας φάουλ ...με το τσουβάλι, κάτι τέτοιο όμως δύσκολα θα επαναληφθεί και απέναντι στην Μάλαγα, οπότε θα χρειαστεί τα ποσοστά του να διατηρηθούν σε καλά επίπεδα, ώστε να δώσει άλλο ένα εντυπωσιακό σκορ, διαφορετικά θα συνεχίσει στη μετριότητα της φετινής του σεζόν.

Εμίρ Πρέλτζιτς (Φενερμπαχτσέ) - 39,4

Συνεχίζει να βάζει το λιθαράκι του στις νίκες της Φενερμπαχτσέ, όπως και στις ομάδες του fantasy που τον έχουν στο ρόστερ τους, με τα μικρά διψήφια σκορ που έχουν γίνει συχνό πια φαινόμενο στο TOP 16. Δεν χάνει σκορ ιδιαίτερα από κάποια συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία, επομένως μπορεί να σταθεί και μέσα στο ΣΕΦ, απέναντι στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Μαρσόν Μπρουκς (Μιλάνο) - 39,2

Φαίνεται πως έχει βρει για τα καλά πλέον τα πατήματά του και δείχνει, επιτέλους, τον πραγματικό του εαυτό. Απέναντι στον Ολυμπιακό πραγματοποίησε άλλη μια καλή εμφάνιση (ράνκινγκ 17), χωρίς να τον επηρεάσει η επανεμφάνιση του Τζεντίλε, αφού πήρε τον ίδιο χρόνο συμμετοχής με τα προηγούμενα ματς.

Power Forwards & Centers

Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (Ερ. Αστέρας) - 103,3

Τρία σκορ πάνω από 30 σε τέσσερα ματς δεν είχε κάνει ούτε στην κανονική περίοδο κι αυτό δείχνει την κατάσταση που βρίσκεται ο Σέρβος γίγαντας. Αυτή την εβδομάδα, έρχεται αντιμέτωπος με την Γαλατασαράι, ομάδα με την οποία είχε πραγματοποιήσει εκπληκτικές εμφανίσεις στην κανονική περίοδο, ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, εντός έδρας, είχε κάνει 23 ράνκινγκ.

Άρτ Παραχούσκι (Νίνζι) - 79,3

Αγωνίστηκε κανονικά (πραγματοποιώντας μάλιστα σπουδαία εμφάνιση) στη Βαλτική το σαββατοκύριακο, επομένως επιστρέφει ενεργά και στο fantasy απέναντι στην Λαμποράλ κι έτσι δεν έχετε παρά να τον λάβετε σοβαρά υπόψη στα πλάνα σας, χωρίς να μην επηρεαστείτε ούτε από την προσωρινή απουσία του με την Φενερμπαχτσέ, ούτε από το 11 με τη Μιλάνο, δύο αγωνιστικές πριν.

Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα) - 79,3

Δυσκολεύτηκε αρκετά μέσα στον Παναθηναϊκό και ηττήθηκε κατά κράτος από τον Μπατίστα, σημειώνοντας έτσι το πρώτο μονοψήφιο ράνκινγκ του μετά τη 2η αγωνιστική του παιχνιδιού! Επόμενος αντίπαλος η Μακάμπι, εντός έδρας, απέναντι στην οποία είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση στον πρώτο γύρο.

Τρέι Τόμπκινς (Νίζνι) - 65,5

Στάθηκε στο ύψος του στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φενερμπαχτσέ, σημειώνοντας άλλο ένα πολύ αξιόλογο σκορ στο TOP 16. Η επιστροφή του Παραχούσκι λειτουργεί υπέρ του, αφού θα του επιτρέψει περισσότερο χώρο και χρόνο για εκτέλεση κι εφόσον δεν αντιμετωπίσει πρόβλημα με φάουλ (απέναντι στην Λαμποράλ στον πρώτο γύρο είχε το μικρότερο χρόνο συμμετοχής στο TOP 16), όπως συμβαίνει στα δύο τελευταία παιχνίδια, θα μπορέσει να επανέρθει στα 20άρια.

Ζόραν Έρτσεγκ (Γαλατασαράι) - 64,4

Ήταν απογοητευτικός στο ματς με την Ρεάλ, φαινόμενο που γίνεται όλο και πιο συχνό τελευταία και φυσικά θα πρέπει να σας απασχολήσει σοβαρά, προτού προχωρήσετε σε οποιαδήποτε κίνηση. Από την άλλη βέβαια, στα δύο προηγούμενα αρνητικά του ράνκινγκς είχαν ακολουθήσει οι δύο καλύτερες φετινές του εμφανίσεις και μένει να φανεί απέναντι στον Αστέρα μήπως τελικά το 'χει σύστημα ο Σέρβος...

Νέναντ Κρστιτς (Εφές) - 62,1

Δεύτερο συνεχόμενο 20άρι, κάτι που έχει εξήγηση, κυρίως λόγω του αυξημένου χρόνου συμμετοχής (πλέον υπάρχουν στιγμές που συνυπάρχει με τον Λάσμε στο παρκέ), κάτι που τον οδηγεί σε περισσότερες προσπάθειες, δηλαδή πόντους και κερδισμένα φάουλ, αλλά και ρημπάουντ. Έχει δυνατότητες να βρεθεί πολύ ψηλότερα και φαίνεται να είναι στο σωστό δρόμο. Η ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα βέβαια αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα απόκτησης του Σέρβου, από την άλλη όμως, αυτό ίσως αποτελέσει έξτρα κίνητρο για τον αποτυχημένο, με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ, Κρστιτς.

Γιαν Βέσελι (Φενερμπαχτσέ) - 57,4

Ήταν για μία ακόμη φορά αποτελεσματικός κάτω από το καλάθι στον αγώνα με την Νίζνι, δίνοντας ένα σκορ που τείνει να γίνει ...ταρίφα στα τελευταία παιχνίδια και αυτή η σταθερότητά του είναι που δεν καθιστά απαγορευτική την παρουσία του στην ομάδα σας ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης μέσα στον Ολυμπιακό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το 16 είναι εξασφαλισμένο, αντιθέτως, το πιο πιθανό σενάριο είναι να σημειώσει ένα λίγο χαμηλότερο ράνκινγκ.

Τζάστιν Ντόελμαν (Μπαρτσελόνα) - 55,4

Η αύρα της Βαρκελώνης μεταφέρθηκε και σε εκτός έδρας παιχνίδι για τον φορμαρισμένο Αμερικανό, για τον οποίο το 18 μέσα στον Παναθηναϊκό ήταν το πρώτο διψήφιο ράνκινγκ σε εκτός έδρας ματς στο TOP 16. Αυτή την αγωνιστική ο αντίπαλος είναι η Μακάμπι, απέναντι στην οποία είχε πραγματοποιήσει τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ωστόσο αυτή τη φορά ο αγώνας διεξάγεται στην έδρα της Μπαρτσελόνα.

Εστέμπαν Μπατίστα (Παναθηναϊκός) - 55,3

Το παιχνίδι "ανάβει" για τα καλά

Έκανε ό,τι ήθελε ουσιαστικά απέναντι στην Μπαρτσελόνα, πιστοποιώντας για μία ακόμη φορά την μπασκετική του κλάση και το μόνο εμπόδιο που τον χωρίζει από ακόμα ένα 20άρι στο ράνκινγκ, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ζαλγκίρις, είναι ο εαυτός του, καθώς ούτε ο Γιαφτόκας δεν έχει δείξει στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις τους ικανός να τον περιορίσει.

Σαμάρντο Σάμιουελς (Μιλάνο) - 54

Ήταν η απογοήτευση της 19ης αγωνιστικής, αφού δεν δικαίωσε ούτε στο ελάχιστο τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει η απόδοσή του όλο το προηγούμενο διάστημα. Χαρακτηριστικότερο όλων, το ότι ενάντια στον Ολυμπιακό δεν κέρδισε ούτε ένα φάουλ, όταν στα τέσσερα προηγούμενα ματς άθροιζε 38! Απέναντι στην Μάλαγα πάντως, είναι πιθανότερο να επανέρθει στα μεγάλα σκορ.

Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός) - 45

Μέσα στο Μιλάνο πραγματοποίησε άλλη μία πολύ θετική εμφάνιση, χωρίς μάλιστα αυτή τη φορά να συνοδευτεί από πολλά κερδισμένα φάουλ, όπως συνέβη στις προηγούμενες αναμετρήσεις. Ο αγώνας με την Φενερμπαχτσέ του Μπιέλιτσα που ακολουθεί είναι αυξημένης δυσκολίας, σε αυτούς ωστόσο είναι που ο Έλληνας διεθνής δίνει το 100% των δυνατοτήτων του κι άρα παραμένει μια αρκετά αξιόλογη επιλογή και στο fantasy.

Γκέρμαν Γκάμπριελ (Μάλαγα) - 31,7

Δεύτερο μόλις ματς με τη φανέλα της Μάλαγα και έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του, έχοντας σημειώσει δύο διψήφια ράνκινγκς, με τα 9 ρημπάουντ απέναντι στην Εφές να αποτελούν ενθαρρυντικό σημάδι για ανάλογη συνέχεια. Είναι αρκετά υποτιμημένος κι αυτός είναι ένας λόγος για να τον προτιμήσετε έναντι άλλων, φθηνών λύσεων.

Ακολουθήστε μας στο Twitter και μπείτε στην παρέα μας στο Facebook για τα τελευταία νέα και για να μάθετε πρώτοι τραυματισμούς ή απουσίες της τελευταίας στιγμής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ