EUROLEAGUE

Οικονομική και αγωνιστική ενίσχυση

Οικονομική και αγωνιστική ενίσχυση
INTIME SPORTS

Η 4η αγωνιστική στο Fantasy Challenge αποτελεί το μεταίχμιο δύο βασικών στρατηγικών του παιχνιδιού τις οποίες καλείστε να συνδυάσετε. To EFC The Blog αναλύει τα δεδομένα.

Του Νότη Φιλιππίδη

Έχουν ήδη περάσει τρεις αγωνιστικές στο Euroleague Fantasy Challenge και όλα αυτά που συνέβησαν τον Οκτώβριο δεν ήταν παρά ένα ζέσταμα για αυτά που θα ακολουθήσουν. Ο "πυρετός" των κρέντιτς συνεχίζεται και οι μάνατζερ προσπαθούν να ενισχύσουν τις ομάδες τους με όσα περισσότερα γίνεται, ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή συνέχεια.

Πέρα από τη λογική των κρέντιτς πλέον στο παιχνίδι εισέρχεται και μια άλλη στρατηγική, αυτή της ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας. Ούτως ή άλλως, πλέον οι υποτιμημένοι παίκτες είναι αισθητά λιγότεροι, ενώ θα πρέπει να αξιοποιηθούν και τα κρέντιτς που έχετε κερδίσει τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές. Δεν αγοράσατε κάποιον παίκτη, θυσιάζοντας πιθανώς ένα καλό σκορ, ώστε να τον αφήσετε στην ομάδα σας και να επιστρέψει σε χαμηλότερη τιμή στο άμεσο μέλλον.

Φυσικά, ο καλύτερος τρόπος ενίσχυσης δεν είναι άλλος από την απόκτηση παικτών που δεν έχουν ξεκινήσει καλά και έχουν ισορροπήσει σε αξία χαμηλότερη της αντικειμενικής τους. Αυτοί οι παίκτες, όχι μόνο θα προσφέρουν σκορ στην ομάδα σας, αλλά σε βάθος χρόνου θα της εξοικονομήσουν επίσης κρέντιτς, αφού σταδιακά θα ανεβάσουν την αξία τους, βάσει της αναμενόμενης βελτιωμένης απόδοσής τους.

Point Guards

Οικονομική και αγωνιστική ενίσχυση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Nick Calathes (Panathinaikos) - 59,3
Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αποτελεί έναν από τους πιο πληθωρικούς παίκτες της θέσης και του παιχνιδιού συνολικά και η κακή εμφάνιση μέσα στην Μπαρτσελόνα, σας επιτρέπει να τον αγοράσετε σε μια αρκετά προσιτή, για την αντικειμενική του αξία, τιμή. Μπορείτε βέβαια να περιμένετε μια αγωνιστική, επενδύοντας και αυτή την εβδομάδα σε υποτιμημένους παίκτες.

Jacob Pullen (Cedevita) - 58,2: (49,5/58,2/66,9) - (-4,2/4,5/13,2)
Έχει τον πρώτο λόγο στην περιφέρεια της Τσεντεβίτα και σε αντίθεση με τα πρώτα ματς της Αδριατικής Λίγκας, έχει καταφέρει να σημειώσει μερικά πολύ αξιόλογα Index Ratings. Στα υπέρ του, πέραν του ότι είναι υποτιμημένος, το γεγονός ότι κερδίζει αρκετά φάουλ, στοιχείο άρρηκτα συνυφασμένο με την επιτυχημένη πορεία ενός παίκτη στο fantasy.

Δείτε εδώ τις υπόλοιπες επιλογές

Shooting Guards & Small Forwards

Οικονομική και αγωνιστική ενίσχυση
EVGENY SOLODOV

Alexey Shved (Khimki) - 56,4
Ο Ρώσος γκαρντ αποτελεί έναν από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες της θέσης, ωστόσο ο εσωτερικός ανταγωνισμός στην Κίμκι δεν του έχει επιτρέψει να δώσει νούμερα σύμφωνα με την αντικειμενική του αξία. Ίσως αυτό να μην συμβεί ποτέ μέσα στην χρονιά, σίγουρα όμως τα 56 credits αποτελούν μια πολύ καλή τιμή για τον Shved ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες.

Devin Smith (Maccabi) - 56
Το κακό ντεμπούτο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ έχει ρίξει αισθητά το μέσο όρο σκορ και την αξία του, η οποία βρίσκεται σε άκρως ελκυστικά επίπεδα αυτή την αγωνιστική, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι οι δύο επόμενες εμφανίσεις του ήταν ανάλογες της αγωνιστικής του αξίας, η οποία βέβαια είναι αντίστοιχη παικτών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα 80 credits.

Δείτε εδώ τις υπόλοιπες επιλογές

Power Forwards & Centers

Οικονομική και αγωνιστική ενίσχυση

Ioannis Bourousis (Laboral) - 76,1: (64,9/76,1/87,5) - (-11,8/-0,4/11)
Ο Έλληνας σέντερ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και θα μπορούσε να είναι πολύ περισσότερο υποτιμημένος, αν η Λαμποράλ δεν κέρδιζε με τόσο χαρακτηριστική άνεση την Λιμόζ. Κάτι τέτοιο βέβαια είναι μάλλον αδύνατο απέναντι στην Εφές κι έτσι ο Bourousis έχει την ευκαιρία να δώσει τα διαπιστευτήριά του απέναντι σε εξαιρετικούς αμυντικούς όπως ο Dunston και ο Tyus και να ανεβάσει εκ νέου κατά 15% την αξία του.

Kenny Gabriel (Karsiyaka) - 68,4: (58,1/68,4/78,7) - (-2,5/7,8/18,1)
Τρία στα τρία για τον Αμερικανό φόργουορντ που συνεχίζει να πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις στην παρθενική του σεζόν στην Euroleague. Ο αγώνας μέσα στην Κουμπάν κρύβει τις δικές του δυσκολίες, ωστόσο ο Gabriel είναι σχετικά υποτιμημένος, επομένως αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές της θέσης και αυτή την αγωνιστική.

Δείτε εδώ τις υπόλοιπες επιλογές

Ελάτε στην παρέα του EFC The Blog στο Facebookκαι ακολουθήστε στο Twitterγια τραυματισμούς, απουσίες, προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ