EUROLEAGUE

Μακριά από αδιάφορες ομάδες

Μακριά από αδιάφορες ομάδες

Ο "ειδικός" κάνει την ανάλυση της 21ης αγωνιστικής, με το Fantasy Euroleague Challenge να βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή του. Δεν μένουν, άλλωστε, πολλές εβδομάδες για το φινάλε.

Η 20η αγωνιστική του Fantasy Challenge αποτελεί παρελθόν, με την ελπίδα να ξεχαστεί γρήγορα, από μια πολύ καλύτερη, 21η εβδομάδα του του παιχνιδιού, που ξεκινάει σήμερα. Η νέα αγωνιστική δεν μπορεί να είναι και χειρότερη βέβαια με τα τόσο χαμηλά σκορ που σημειώθηκαν πριν λίγες ημέρες, αν και στο TOP 16 όλα είναι πιθανά. Πιθανά όμως δεν είναι μόνο τα χαμηλά, αλλά και τα πολύ υψηλά σκορ.

Του Νότη Φιλιππίδη

Όσο περνούν οι αγωνιστικές πάντως, τα ντέρμπι αποκτούν όλο και μεγαλύτερη σημασία και μπορούν να καθορίσουν προκρίσεις, ή την κατάταξη των ομάδων και αυτός είναι ένας παράγοντας που καθιστά ακόμα πιο σημαντικό το κριτήριο του επόμενου αγώνα, πλέον όχι μόνο όσον αφορά τη δυσκολία του, αλλά κυρίως, την κρισιμότητά του. Ένα ντέρμπι βέβαια δε σημαίνει απαραίτητα ότι όσοι συμμετέχουν σε αυτό θα κάνουν μεγάλο σκορ, γι' αυτό και είναι δύσκολο και αρκετά υποκειμενικό να προβλέψει κανείς ποιος μπορεί να τα πάει καλύτερα σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Παράλληλα βέβαια, υπάρχουν και οι αδιάφορες ομάδες, που έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία και δεν έχουν ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης. Εδώ ελλοχεύει ο κίνδυνος να προκύψουν απρόσμενες απουσίες, αν και, όπως έχετε βιώσει μέσα στη χρονιά, αυτές δεν κάνουν διαχωρισμούς και χτυπάνε οπουδήποτε. Ήδη όμως η Παρτιζάν έχει ξεκουράσει μια αγωνιστική τον Μπογκντάνοβιτς και δεν αποκλείονται κι άλλα τέτοια παραδείγματα, στη συνέχεια. Γι' αυτό, καλό είναι να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, να μην έχετε πολλούς παίκτες από αδιάφορες ομάδες τις τελευταίες αγωνιστικές του TOP 16, γιατί μπορεί να βρεθείτε στην ανάγκη να αλλάξετε περισσότερους από τρεις παίκτες κι άρα να μείνετε με 9 ή λιγότερους στο ρόστερ της αγωνιστικής.

Αυτή την εβδομάδα, στη θέση των point guards, η ανάλυση καταλήγει σε ένα βασικό δίλημμα για τη δεύτερη θέση πίσω από τον Ροντρίγκεζ, για την οποία οι καλύτερες επιλογές φαίνεται να είναι ο Ντέντμον και ο Αρόγιο, ενώ στο 2-3, τη συγκεκριμένη εβδομάδα είναι λίγες οι πραγματικά καλές επιλογές. Εκεί που υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις είναι στις θέσεις των ψηλών και πιθανότατα να θέλατε να έχετε παραπάνω από τρεις αλλαγές αυτή την εβδομάδα, δεδομένων και των τραυματισμών που έχουν προκύψει όχι μόνο αυτή την αγωνιστική, αλλά και την προηγούμενη, απ' την οποία έχουν προκύψει πιθανώς κάποιες έκτακτες λύσεις που δε χρειάζεστε πια. Οι αλλαγές όμως παραμένουν τρεις και για την κατάλληλη επιλογή τους, μπορείτε να αξιοποιήσετε και την παρακάτω ανάλυση.

Κεφάλαιο Point Guards

Σέρχιο Ροντρίγκεζ (Ρεάλ) - 78,2

Η σεζόν που κάνει είναι μια από τις καλύτερες και κυρίως σταθερότερες για point guard του Fantasy όλα αυτά τα χρόνια και γι' αυτό, το γεγονός ότι το επόμενο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ είναι από τα πιο δύσκολα που έχει να δώσει στο TOP 16, είναι μάλλον αδιάφορο.

Μπο ΜακΚάλεμπ (Φενερμπαχτσέ) - 65,6

Επέστρεψε, έστω και οριακά στη δεύτερη θέση των πιο ακριβών point guards, αλλά το παιχνίδι μέσα στο ΟΑΚΑ δεν προσφέρεται για να παραμείνει στην ομάδα σας. Πολύ δύσκολη έδρα και κρίσιμο ντέρμπι, είναι δεδομένο ότι δε θα μπορέσουν όλοι οι περιφερειακοί της Φενερμπαχτσέ να δώσουν ένα καλό σκορ. Εφόσον μπορείτε να τον αποφύγετε λοιπόν, χρησιμοποιήστε μια αλλαγή σας εδώ, αν και δεν αποτελεί τη μέγιστη προτεραιότητά σας, δεδομένου ότι έχει μόνο ένα μονοψήφιο σκορ στο TOP 16.

Τζάστιν Ντέντμον (Ζαλγκίρις) - 65,2

Η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Κουμπάν, που πλέον καίγεται για νίκη και στο ματς του πρώτου γύρου ο Ντέντμον είχε πάρει φωτιά στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας Index Rating 25, για να τελειώσει όμως με το μικρότερο 23. Από τις καλές επιλογές της αγωνιστικής, ο μόνος που θα μπορούσε να τον κοντράρει για τη δεύτερη θέση point guard στο ρόστερ σας είναι ο Κάρλος Αρόγιο.

Κάρλος Αρόγιο (Γαλατασαράι) - 58,1

Μακριά από αδιάφορες ομάδες

Έχει χαμηλώσει ταχύτητα στα τελευταία παιχνίδια, δίνοντας σκορ από 13 έως 17 στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, αλλά μόνο ένα εξ' αυτών ήταν εντός έδρας και σε αυτό ο αντίπαλος ήταν η Ρεάλ. Παραμένει πάντως χωρίς μονοψήφιο σκορ στο TOP 16, ο μέσος όρος του είναι 17,1 και απέναντι στη όχι ιδιαίτερα κλειστή άμυνα της Μπάγερν θα έχει την ευκαιρία για να επιστρέψει στα 20άρια.

Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός) - 56,8

Οι τελευταίες εμφανίσεις του είναι απογοητευτικές και αυτό αρκεί για να μην τον εξετάσετε καθόλου, παρά το μεγάλο ντέρμπι που δίνει ο Παναθηναϊκός αυτή την αγωνιστική, απέναντι στην Φενερμπαχτσέ του Ομπράντοβιτς. Σίγουρα, η ομάδα του τον χρειάζεται όσο κανέναν άλλο, όμως δεν αξίζει το ρίσκο, τουλάχιστον όχι στην πρώτη σας ομάδα.

Σέρχιο Γιουλ (Ρεάλ) - 50,6

Μετά από ένα μικρό ξέσπασμα επέστρεψε σε μέτριες και κακές εμφανίσεις και η αλήθεια είναι ότι έχει χάσει το καλό μομέντουμ του για να παραμείνει στην ομάδα σας. Φυσικά, δεν αποκλείεται να δώσει σκορ με την ΤΣΣΚΑ, αλλά μάλλον είναι θέμα χρόνου να φύγει από το ρόστερ σας.

Κεφάλαιο Shooting Guards & Small Forwards

Κιθ Λάνγκφορντ (Μιλάνο) - 79,9

Ο Αμερικανός δεν παίζει αυτή την αγωνιστική, επομένως αναγκάζει μια μεγάλη μερίδα παικτών του Fantasy να χρησιμοποιήσουν για ακόμη μία φορά, μια αλλαγή για την πάρτη του. Χαλάλι όμως...

Ρούντι Φερνάντεζ (Ρεάλ) - 73,9

Μακριά από αδιάφορες ομάδες

Δεν τα πήγαινε άσχημα μέσα στην Μπάγερν, όμως ο τραυματισμός του στο δεύτερο ημίχρονο τον άφησε εκτός παιχνιδιού και στο 12 Index Rating. Στο ματς του πρώτου γύρου μέσα στη Μόσχα είχε κάνει το χειρότερό του παιχνίδι φέτος, δίνοντας 0, αλλά κάτι τέτοιο δε θα επαναληφθεί εντός έδρας. Αυτά είναι τα ματς που πρέπει να έχετε τον Ρούντι στην ομάδα σας.

Μάλκολμ Ντιλέινι (Μπάγερν) - 72,9

Έκανε πολύ καλό ματς με τη Ρεάλ, ανακηρύχθηκε μάλιστα και MVP της αγωνιστικής, λόγω της νίκης της Μπάγερν, αλλά τα δύσκολα συνεχίζονται για τον Αμερικανό, που παίζει μέσα στην έδρα της Γαλατασαράι, ομάδα που έχει δυσκολέψει αρκετά μερικούς point guards, ειδικά στην έδρα της. Ο ίδιος ο Ντιλέινι σε τρία ματς με τους Τούρκους φέτος έχει ράνκινγκς 9, 10 και 3, νούμερα που κάθε άλλο παρά ενθουσιάζουν. Η έλλειψη πολλών λύσεων στη θέση όμως για αυτή την αγωνιστική, όπως βέβαια και η ποιότητά του σαν παίκτης, κάνουν πιθανότερη την παρουσία του στην ομάδα σας.

Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός) - 63,2

Φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει, αλλά δεδομένου ότι έλειψε για κάποιο διάστημα και μάλλον δε θα είναι απαραίτητος για την ελληνική ομάδα για να πάρει τη νίκη με την Λαμποράλ, είναι ρίσκο να τον προτιμήσετε από τώρα.

Ντάνιελ Χάκετ (Μιλάνο) - 60,8

Μακριά από αδιάφορες ομάδες

Η απουσία του Λάνγκφορντ θα καλυφθεί κατά κύριο λόγο με τον Χάκετ και τον Τζέρελς. Ο πρώτος έδωσε δείγματα ...Σιένα μέσα στην Λαμποράλ, όπου ανέλαβε περισσότερες πρωτοβουλίες και δεν είναι καθόλου απίθανο να συνεχίσει με ένα ακόμα μεγαλύτερο σκορ απέναντι στην Εφές, εντός έδρας.

Νεμάνια Μπιέλιτσα (Φενερμπαχτσέ) - 59

Παραμένει ιδιαίτερα αξιόπιστος και γι' αυτό αναφέρεται στη λίστα αντί των Μπογκντάνοβιτς και Πρέλτζιτς που το τελευταίο διάστημα απογοητεύουν. Είναι μάλλον σίγουρο ότι ένας εκ των Μπιέλιτσα και Κλέιζα θα κάνει καλό σκορ με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Σέρβος φαίνεται πιο σίγουρη επιλογή, αν και με χαμηλότερο ταβάνι.

Τάρενς Κίνσεϊ (Παρτιζάν) - 58,5

Η συμμετοχή του μέχρι τη στιγμή που γράφεται το κείμενο είναι αμφίβολη, καθώς ο παίκτης πονάει και δεν είναι 100% έτοιμος και ο σταυρός δεν του έχει αφαιρεθεί, οπότε θα πρέπει να περιμένετε ίσως μέχρι και την τελευταία στιγμή για να τον επαναφέρετε στην ομάδα σας. Βάσει των σκορ του στο TOP 16 πάντως, ειδικά εντός έδρας, αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω, εφόσον αγωνιστεί τελικά.

Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Παρτιζάν) - 55,9

Μακράν τη χειρότερή του εμφάνιση έκανε μέσα στην ΤΣΣΚΑ ο Σέρβος γκαρντ, δίνοντας το τραγικό -6, αλλά η εν γένει πολύ θετική παρουσία του φέτος, κυρίως στο TOP 16, υποδηλώνει ότι το παιχνίδι αυτό ήταν απλώς μια κακή παρένθεση. Ακόμα κι αν αγωνιστεί ο Κίνσεϊ και με την παρουσία του Πάβλοβιτς στην ομάδα, μπορεί να σκοράρει και να δώσει ράνκινγκ απέναντι στην Μακάμπι, ειδικά εντός έδρας.

Κρούνοσλαβ Σίμον (Λοκομοτίβ) - 53,9

Αγωνίστηκε τελικά απέναντι στην Γαλατασαράι την περασμένη εβδομάδα, όχι όμως για χρονικό διάστημα που ...αναλογούσε στην πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται, επομένως, μάλλον δεν ήταν 100% έτοιμος. Ως εκ τούτου, το (όχι και πολύ άσχημο βέβαια) 11 που έδωσε, δε θα πρέπει να θεωρηθεί ότι κόβει το σερί των μεγάλων σκορ που δίνει εδώ και αρκετό διάστημα και φυσικά παραμένει must για την ομάδα σας.

Σόνι Γουίμς (ΤΣΣΚΑ) - 51,4

Παρόλο που το ματς με την Παρτιζάν κρίθηκε από νωρίς, έδωσε ένα μικρό μονοψήφιο, μόλις το δεύτερο του από την 5η αγωνιστική του παιχνιδιού και μετά. Δεδομένου πάντως ότι στο TOP 16 έχει περάσει μόνο μια φορά το 20 σε Index Rating, μάλλον δεν αξίζει το ρίσκο να τον έχετε στην ομάδα σας ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ, αν και γενικότερα παρουσιάζεται αρκετά σταθερός και λείπει και ο Τεόντοσιτς. Στο ματς του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων δεν είχε αγωνιστεί.

Νιχάντ Ντζέντοβιτς (Μπάγερν) - 45,7

Η δική του εμφάνιση ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά απέναντι στη Ρεάλ και έδωσε στην Μπάγερν μια σπουδαία νίκη. Ο Βόσνιος δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στα πολύ καλά σκορ της κανονικής περιόδου και μάλλον θα αρχίσει να εξετάζεται πιο σοβαρά, αν όχι τώρα, στο άμεσο μέλλον.

Στράτος Περπέρογλου (Ολυμπιακός) - 44,1

Ήταν απογοητευτικός μέσα στην Μπαρτσελόνα, αλλά το Παλάου Μπλαουγκράνα αποτελεί μάλλον τη χειρότερη έδρα για το Fantasy. Το παιχνίδι με τη Λαμποράλ πάντως είναι από τα θεωρητικά πιο εύκολα του Ολυμπιακού στο TOP 16, επομένως δεν αποκλείεται ο Έλληνας φόργουορντ να επιστρέψει στα μεγάλα σκορ, άρα μπορείτε να τον διατηρήσετε στο ρόστερ σας για μία ακόμα αγωνιστική.

Σάσα Πάβλοβιτς (Παρτιζάν) - 33,7

Έχει ξεκινήσει ζεστά στην Euroleague, αν και τις τελευταίες δύο αγωνιστικές για την Παρτιζάν έλειπε είτε ο Μπογντάνοβιτς, είτε ο Κίνσεϊ. Όπως και να 'χει όμως, παίρνει προσπάθειες, έχει και την ικανότητα να δώσει σκορ και στα κρέντιτς που βρίσκεται αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή. Εκτός των άλλων, είναι και ελαφρώς υποτιμημένος (αδιάφορο, αλλά ...νοσταλγικό)!

Κεφάλαιο Power Forwards & Centers

Νίκολα Μίροτιτς (Ρεάλ) - 73,4

Το θετικό είναι ότι προέρχεται από δύο συνεχόμενες καλές εμφανίσεις, εκτός έδρας μάλιστα, με καθαρό μέσο όρο ράνκινγκ 18. Το αρνητικό όμως παραμένει ο χαμηλός του μέσος όρος σε ολόκληρο το TOP 16, 13,3, σε σχέση βέβαια και με τα κρέντιτς που κοστίζει. Όταν το μεγαλύτερό του σκορ στη φάση αυτή είναι το 21 και ο επόμενος αντίπαλος είναι η ΤΣΣΚΑ, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν είναι η ιδανικότερη περίπτωση ψηλού για αυτή την αγωνιστική. Κάποτε θα κάνει και το μεγάλο σκορ, αλλά μέχρι τότε μπορείτε να τον προσπεράσετε. Εκτός βέβαια κι αν τον έχετε ήδη στο ρόστερ σας, οπότε μάλλον προηγούνται άλλες αλλαγές.

Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα) - 71,6

Η περίοδος φόρμας συνεχίζεται για τον Κροάτη και παρόλο που τα βρήκε πιο σκούρα με τον Ντάνστον, προσέφερε απλόχερα άλλο ένα σκορ πάνω από το 20 σε όποια ομάδα τον είχε στο ρόστερ της. Φυσικά δεν βγαίνει για κανένα λόγο, αν και η Μάλαγα έχει τα κορμιά για να του κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη.

Μπράιαντ Ντάνστον (Ολυμπιακός) - 65

Ίσως το καλύτερό του φετινό παιχνίδι πραγματοποίησε μέσα στην Μπαρτσελόνα, προερχόμενος μάλιστα από άλλη μια γεμάτη εμφάνιση με τη Μιλάνο, δύο εβδομάδες πριν. Ο σέντερ του Ολυμπιακού όχι μόνο έχει επιστρέψει στους ρυθμούς του 2013, αλλά δείχνει ακόμα καλύτερος και είναι απολύτως λογικό που φιγουράρει στη δεύτερη θέση των most-bought παικτών, πίσω μόνο από τον Σίμον.

Νικ Κάνερ-Μέντλεϊ (Μάλαγα) - 64,8

Παραμένει αμφίβολος, το σαββατοκύριακο μάλιστα δεν αγωνίστηκε στην Ισπανία κι αφού δε θα είναι 100% έτοιμος, δεν είναι καλή στιγμή να τον προτίμησετε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, παρόλο που το παιχνίδι γίνεται στη Μάλαγα.

Ζοφρ Λοβέρν (Παρτιζάν) - 64,6

Συνεχίζει ακάθεκτος στα διψήφια σκορ, αλλά ο επόμενος του αντίπαλος είναι η ομάδα που τον ανάγκασε στο μοναδικό μονοψήφιο (9) στο TOP 16. Τώρα βέβαια η αναμέτρηση με την Μακάμπι γίνεται στην έδρα της Παρτιζάν, επομένως παραμένει (ούτως ή άλλως) ασφαλής επιλογή. Τη συγκεκριμένη αγωνιστική πάντως, ίσως μπορείτε να βρείτε καλύτερο τέταρτο ψηλό, αν θεωρηθεί ότι θα δώσει άλλο ένα σκορ γύρω στο 16.

Ντέρικ Μπράουν (Λοκομοτίβ) - 64,5

Μακριά από αδιάφορες ομάδες

Τρέχει σερί έξι θετικών εμφανίσεων, δύο εξ' αυτών μάλιστα με σκορ μεγαλύτερα του 20. Η σταθερότητα ήταν το ζητούμενο για τον ταλαντούχο Αμερικανό, που ακόμα και τώρα πάντως, δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρη επιλογή, ειδικά από τη στιγμή που αγωνίζεται μέσα στην Ζαλγκίρις, ομάδα με την οποία έκανε Index Rating -3 στον πρώτο γύρο. Η λογική λέει ότι θα τα πάει καλά, αλλά αυτή δεν τον συνοδεύει πάντα.

Τίμπορ Πλάις (Λαμποράλ) - 55,1

Έκανε ό,τι ήθελε με τη Μιλάνο και έδωσε ένα από τα μεγαλύτερα σκορ φέτος στο Fantasy, όμως το έργο του θα είναι πολύ πιο δύσκολο μέσα στον Ολυμπιακό που καίγεται για τη νίκη. Αν θέλετε να τον αγοράσετε, μάλλον αργήσατε κατά μία αγωνιστική.

Ζόραν Έρτσεγκ (Γαλατασαράι) - 54

Σύμφωνοι, προέρχεται από το πολύ μέτριο 6 μέσα στην Κουμπάν, όμως το σκορ αυτό προήλθε έχοντας 0/10 σουτ! Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που να δίνουν θετικό σκορ με τέτοιο ποσοστό, επομένως, μην τον προσπερνάτε τόσο εύκολα, αν και στο τέλος αυτό θα κάνετε.

Βίκτορ Κριάπα (ΤΣΣΚΑ) - 51,4

Ξεχωριστή περίπτωση fantasy παίκτη, από αυτούς που μπορούν να δώσουν μεγάλα σκορ, χωρίς πολλούς πόντους, αποτελεί εξαιρετικό στόχο, από τη στιγμή που έχει τα πατήματά του (σε αντίθεση δηλαδή με την έναρξη της χρονιάς). Το παιχνίδι μέσα στη Ρεάλ πάντως κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, επομένως, μια, για παράδειγμα, ανταλλαγή με τον Κρστιτς δεν είναι σίγουρο ότι θα σας βγει σε καλό.

Στεφάν Λάσμε (Παναθηναϊκός) - 51,3

Έδωσε ένα αρκετά συμπαθητικό 17 μετά από δύο άσχημες εμφανίσεις, αλλά το πιο θετικό ήταν ότι έκανε μόλις 2 φάουλ σε 32 λεπτά παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός χωρίς αυτόν δεν κερδίζει την Φενερμπαχτσέ, εν τη πιθανή μάλιστα απουσία του Γκιστ, επομένως, αν και είχε δώσει σκορ μόλις 3 μέσα στην Τουρκία, μπορείτε να τον εμπιστευτείτε για αυτή την εβδομάδα.

Νέναντ Κρστιτς (ΤΣΣΚΑ) - 50,2

Τρίτο σερί απογοητευτικό σκορ και ο ...δρόμος του χωρισμού είναι μάλλον αναπόφευκτος, ειδικά από τη στιγμή που παίζει μέσα στη Ρεάλ. Εκεί βέβαια η ΤΣΣΚΑ θα τον χρειαστεί πιο πολύ, αλλά όσο δεν παίρνει ρημπάουντ, ή κερδίζει φάουλ και στηρίζεται μόνο στην επιθετική συγκομιδή του, θα εξακολουθεί να δίνει μέτρια σκορ.

Ρομπέρτας Γιαφτόκας (Ζαλγκίρις) - 49,5

Μακριά από αδιάφορες ομάδες

Συνεχίζει σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχεται μάλιστα από το μεγαλύτερό του σκορ φέτος, 27, μέσα στη Μακάμπι. Η Λοκομοτίβ έχει δύο πολύ καλές λύσεις στο 5, με Χέντριξ και Μάριτς, όμως το 20 που έχει μέσο όρο Index Rating ο Λιθουανός στα τελευταία 7 παιχνίδια δύσκολα μπορεί να αγνοηθεί.

Λίνας Κλέιζα (Φενερμπαχτσέ) - 47,7

Το μικρό σκορ με την Μάλαγα είναι μεν αποθαρρυντικό, αλλά πρέπει να συνυπολογιστεί το γεγονός ότι το σχήμα με τον Μπιέλιτσα στην πεντάδα ήταν αυτό που οδήγησε την Φενερμπαχτσέ στην ανατροπή, επομένως ο Λιθουανός δεν πήρε τον προβλεπόμενο χρόνο και αναγκαστικά έμεινε στα ρηχά. Το παιχνίδι μέσα στον Παναθηναϊκό είναι σούπερ ντέρμπι, αλλά η απουσία του Γκιστ μπορεί να κάνει πολύ πιο εύκολο το έργο του Κλέιζα στο ΟΑΚΑ. Καλή επιλογή, με ρίσκο όμως.

Γκιόργκι Σερμαντίνι (Ολυμπιακός) - 46

Αποδεικνύει με το καλημέρα την πολύ καλή σχέση που έχει με τα νούμερα, δίνοντας κατά μέσο όρο ράνκινγκ 13 σε 14 λεπτά συμμετοχής στα δύο πρώτα του παιχνίδια. Το παιχνίδι με τη Λαμποράλ είναι ένα καλό τεστ για να φανεί αν μπορεί να κινηθεί και ψηλότερα.

Στην σελίδα μας στο Facebook θα ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα και για πιθανές απουσίες. Ακολουθήστε μας και στο Twitter .

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ